Saatolog 2025 Online Sipari 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz

Mesaj aokyy » 16 Mar 2013, 13:14

dets d覺 futbol. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
aokyy

Ya: 38
Kay覺t: 11 Ara 2011, 14:40

Mesaj mlm » 16 Mar 2013, 13:15

Yinov :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj apesen » 16 Mar 2013, 13:31

Resim

Resim
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 43
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj safir » 17 Mar 2013, 21:43

Resim
bana en p羹r羹ss羹z t覺ra覺 veren aletim diyebilirim. ge癟en sayfalarda arkadalar en iyi aletin fatboy olduunu s繹ylemiler fakat t覺ra覺n yak覺nl覺覺 ve p羹r羹ss羹zl羹k kalitesi olarak merkur futur gillette fayboy ve slimi solluyor. hernekadar en d羹羹k ayar覺nda 癟ok kolay ve kesmeden kullan覺labilsede aletin fazla a覺r oluu,覺slak t覺raa yeni balayanlar覺n zorlanmas覺na ve aleti verimli kullanamay覺p tahri vb sorunlar yaat覺p kendiden soutabiliyor futur. ama eliniz bir al覺t覺m覺... ondan iyisi yok. gillettenin ve birka癟 markan覺n daha a癟覺k tarakl覺 ve siperli yumuak ve agresif ve ayarl覺 aletlerini kulland覺m ancak futur 癟ok baka geliyor,geleneksel aletlerin genilii ve b覺癟ak a癟覺s覺 birbiri aras覺nda 癟ok fark g繹stermezken futurun genilii ve buna bal覺 b覺癟ak boluu dierlerinden farkl覺 ayarland覺覺 i癟in t覺ra verimi 癟ok y羹ksek
a覺rl覺覺na manevra zorluuna tahamm羹l edilirse ziyadesiyle 繹d羹llendiriyor insan覺. tabi eliniz ne kadar al覺sada herg羹n futur kullanmak bazen zor gelebilir

Resim

yeni balayanlar覺n rahatl覺kla kullanabilecei ve 繹m羹r boyu baka alet almay覺 gerek b覺rakt覺rmayacak bir alet ise merkur progress. futurun dedesi olan bu alet fatboydan 繹nce 1950 balar覺ndan beri 羹retiliyor ve ayarlama imkan覺 en yumuak ve en agresif makineyi ayn覺 alette bar覺nd覺r覺yor. kimsenin y羹z羹n羹 g繹rmediimiz ve el melekesini bilmediimiz i癟in ayars覺z aletlerden sen u aleti al demek bana g繹re doru deildir fakat progress ayarlama imkan覺yla mild/agresif olabilmesi ve kolay kullan覺m imkan覺yla geleneksel t覺raa balayan veya uzun y覺llard覺r devam eden herkese g繹n羹l rahatla覺yla 繹nerilebilecek aletlerin ba覺nda geliyor desek yanl覺 olmaz.
hen羹z progresi kullanmak nasip olmad覺 fakat t覺ra konusunda 癟ok g羹vendiim arkadalar覺m en beenilen modeller olan fatboy/slimden daha iyi verimli ve p羹r羹ss羹z t覺ra verdiini,t覺ra kalitesi olarak progresin futurdan farks覺z olduunu s繹yledikleri i癟in g繹n羹l rahatla覺yla tavsiye edebilirim, imdi keke slim alaca覺ma progress almaym覺覺m diyorum

f覺r癟a konusunda ;domuz k覺l覺na hassasiyetiniz yoksa 羹lkemizde domuz k覺l覺 omega f覺r癟an覺n kaliteli versiyonlar覺 bulunabiliyor,belki porsuun l羹ks hissiyat覺n覺 tam yans覺tamaz ama 繹l癟羹leri dengeli ve youn k覺ll覺 olduu i癟in iyi bir t覺ra i癟in kaliteli k繹p羹k ve y羹ze masaj yapar(羹lkemizden alaca覺n覺z ve hemen her f覺r癟a domuz k覺l覺d覺r!).omega f覺r癟alarla ayn覺 y羹ksek verimlilii porsuk f覺r癟alardan alabilmek i癟in gayet kaliteli porsuk alman覺z laz覺m ki fiyat olarak omegan覺n 5 kat覺na yak覺n fiyatlardan balar,k覺l s覺n覺f覺na g繹re 700 dolarlara kadar u癟ar gider. porsuk f覺r癟a al覺nacaksa k覺l s覺n覺f覺 癟ok 繹nemli. simpson ve rooney vb gibi zirve markalar haricinde pure ve best s覺n覺f覺 f覺r癟alar pek zevk veremez. domuz k覺l覺 f覺r癟alara bile yetiemeyebilir. ya bilinen iyi markalara y繹nelmek yada haz覺r f覺r癟a d羹羹m羹 satan birka癟 kalbur羹st羹 羹reticiden finest ,s羹per ve silvertip f覺r癟alar al覺nabilir. hem verimlilik hemde l羹ks hissiyat bak覺m覺ndan en dengeli olan s覺n覺f finest porsuk s覺n覺f覺d覺r. s羹per ve silvertip kullanmadan 繹nce finest porsuk alman覺z覺 tavsiye ederim

sabun ve krem konusuda 癟ok 繹nemli, 癟ok geni bir derya

honemeister iyiki burayada kat覺lm覺. t羹m d羹nyadaki saat forumlar覺ndan top 10 otorite yazar se癟in,t羹m forumlarda g繹r羹leri dikkate al覺nan, hemen her mekanizmay覺 ve ince detaylar覺n覺 bilen fakat al覺m konusuna gelince fiyata bakmadan " u saat daha iyi ,dieri prestijden baka ey sunmuyor,iirilmi balon" diye 癟ok a癟覺k ve d羹r羹st konuabilsin,kral 癟覺plak diyebilsin ve bu otoritelerden biri T羹rk olsun, zirvede olmas覺na ramen m羹tevaziliktede zirvede olsun ve saatler hakk覺nda s覺f覺rdan bilgi almak isteyen herkese usanmadan detayl覺 bilgiler versin... ne iyi olurdu deil mi, belki saatler konusunda b繹yle biri yok (belkide varsa tan覺m覺yorsam 繹z羹r dilerim) fakat 覺slak t覺ra konusunda b繹yle biri var: Honemeister. 癟ok ansl覺y覺z 癟ok...mutlaka onun blogunu ziyaret etmenizi tavsiye ederim. 癟ok b覺癟akl覺larla bile t覺ra olsan覺z en az覺ndan iyi f覺r癟a ve sabun se癟imi konusunda blogundan 癟ok faydalan覺rs覺n覺z
Kullan覺c覺 avatar覺
safir

Kay覺t: 30 Nis 2010, 01:10

Mesaj asymptote » 17 Mar 2013, 22:23

@safir, b覺y覺k b繹lgesinde sorun yaamayaca覺m覺 bilsem u dakika al覺r覺m futuru, futur futur olurum tra覺m覺.. Bana uyacak ayarl覺lar maalesef art覺k 羹retilmeyenler.. Progress'e de ucu plastik olan sap覺ndan 繹t羹r羹 覺s覺nam覺yorum bir t羹rl羹..

Porsuk k覺l覺 f覺r癟alar 癟ok kaliteli olmasa da domuz k覺l覺ndan 癟ok daha keyifli tra imkan覺 sunuyor bu arada. Benim kulland覺覺m best badger f覺r癟a 繹yle en az覺ndan..

Forumda geleneksel 覺slak tra ile ilgilenenlerin olduunu bilmek g羹zel. Honemeister'覺n foruma 羹ye olmas覺na da ger癟ekten 癟ok sevindim..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj fbolukbas » 17 Mar 2013, 22:32

Islak t覺rata Jilet iini kullan at tipi b覺癟aklarla hallediyorum, gilette'in yeni modelleri de fena deil.
Tra kremini (sabun deil) de bir ekilde hallediyorum market 羹r羹nleriyle ondan da ikayetim yok.
Ama f覺r癟a konusunda yard覺m isterim. Kulland覺覺m pek iyi biey deil, marketten falan al覺nma biey. Bir tra seti hediye edilmiti. f覺r癟as覺, s覺cak su kab覺, gilette uyumlu makinesi falan. ok haval覺 g繹r羹nen ama 繹zellikle f覺r癟as覺 iyi olmayan bir setti.
Eski f覺r癟ama geri d繹nd羹m ama o da hem eskidi hem de pek memnun deilim. T羹yleri de k覺sa. Uzun t羹yl羹, dolgun yap覺l覺 u癟uk fiyatl覺 olmayan ve bulabileceim bir f覺r癟a 繹nerirmisiniz?
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj asymptote » 17 Mar 2013, 23:20

Daha 繹nce domuz k覺l覺 f覺r癟a kullanan birisi olarak porsuk k覺l覺 f覺r癟aya ge癟ince tra konforumun ve keyfimin artt覺覺覺n覺 s繹yleyebilirim. Tabi kulland覺覺m domuz k覺l覺 f覺r癟a safir'in s繹yledii omega marka m覺yd覺 onu bilemiyorum. Ben Edwin Jagger best badger medium f覺r癟a kullan覺yorum ve gayet memnunum fbolukbas. Sana da madem y羹z羹nde yay覺ls覺n istiyorsun, large olan覺n覺 alabiliriz. Kargo dahil 40 pounda mal olur sana.
Resim
u adreste farkl覺 癟eitler de var:
http://www.traditionalshaving.co.uk/268153-Badger-Shaving-Brushes#/badger_hair-best_badger
Almaya karar verirsen haberim olsun yaln覺z, sana kargoyu bedavaya getirtebilirim.. ;)
Ben f覺r癟am覺 ilk kulland覺覺m bir iki hafta y羹z羹me hafif batar gibi oluyordu ancak sonradan al覺t覺m. Bu konuda deneyimi olan arkadalar da 繹neride bulunurlar. Sen honemeister'覺n blounu da kar覺t覺r, kendin fikir sahibi olursun. Orada b羹t羹n foruma yetecek kadar f覺r癟a var (aka yapm覺yorum..)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj 2fast4u » 17 Mar 2013, 23:43

Su fircalari gorunce kopurtup kopurtup fircalayasim geldi :)yaw ne ehli keyif adamlarsiniz kardesim:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 8 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners