bengisaat yazd覺:ncelikle hogeldiniz,
Ben bir usta ve saatlerle 50 y覺l覺n覺 ge癟irmi biri olarak size forumdan alaca覺n覺z bilgiler sat覺覺n覺z覺 olumsuz etkileyecektir diyeceim.
Bir saat kullan覺c覺s覺n覺n ne d羹羹nd羹羹n羹 anlamak ilk 繹renmeniz gerekendir ancak bu sayede kendinizi gelitirdiinizde bir ikileme d羹eceksiniz , 繹yleki ; maaza size u saatleri sat覺n 繹ncelik verin diyecek ancak bu saatlerin asl覺nda kaliteli olan deil daha 癟ok kar b覺rakan marka/modeller olduunu farkedip bunu m羹teriye satarken vicdan覺n覺z sizi rahats覺z edecek 癟羹nki g羹n羹m羹zde maazalarda hatta saat癟ilerin 癟ounda saatlerden hi癟 anlamayan kimseler sat覺 yap覺yor oysa o 癟al覺an覺 yukar覺da dostlar覺m覺n da belirttikleri gibi ilgili seminerlere kurslara g繹nderseler buradan bu sat覺rlar覺 yazmam覺z gerekmeyecek ve her g羹n binlerce saat kullan覺c覺s覺 kaliteli san覺p piyasa mallar覺na tonlarca para ak覺tm覺yor olacakt覺.
Burada sizin 2 se癟eneiniz var, ya standart bir sat覺 dan覺man覺 olup m羹teriye patronunuzun istedii mal覺 satacaks覺n覺z bu sayede maa + primle kazanc覺n覺z iyi olacak ayr覺ca patronun g繹z羹ne gireceksiniz ancak vicdan覺n覺z sizi i癟ten kemirecek.
Yada m羹teriye kaliteli ve uygun fiyatl覺 mallar覺 繹nererek vicdan覺n覺z覺 rahatlat覺rken ekonomiyede kendi g羹c羹n羹zce katk覺da bulunacaks覺n覺z ve klasik tezgahtar deil 繹zg羹r bir birey olarak kendinize sayg覺 duyacak ancak bu ekilde belkide iinizden olacaks覺n覺z...
Benim 繹nerim bunun elinizden geldiince bir orta yolunu bulman覺zd覺r,yapamam derseniz bu forumdan bir ey 繹renmeye 癟al覺may覺n derim yoksa iinizden souyabilirsiniz
Biraz duygusal yazd覺m ancak g繹zlemlerimle ve tecr羹belerimle sabittir.
Kesinlikle 羹st羹n羹ze al覺nmay覺n bu bir genellemedir .
繹ncelikle sizin gibi bir ustan覺n tavsiyelerine sayg覺 duyuyorum...
unu belirtmek isterimki..
maazamda bulunan bir saat markas覺n覺 sadece saat 羹reten bir markay覺 moda markas覺yla ayn覺 tutmuyorum..
moda markas覺yla aras覺ndak覺 farklar覺 anlat覺yorum..
dediiniz 癟ok doru ilk defa saat almaya gelen m羹teri herzaman bilindik kilie marka isimleriyle geliyor ama nas覺l bir saat istediinde ben arad覺覺 tarzda dier marka modellerden de c覺kar覺yorum. ve at覺yorum bir adidas yada bir armaniyi citizen veya gc ile ayn覺 kefeye koyup satm覺yorum...
d羹r羹stl羹k herzaman bir insan kazand覺r覺r..
bende daha cok bunun pes覺ndey覺m bunu kazand覺覺m zaman paran覺nda beni takipo edeceine inan覺yorum...
羹sdad覺m irtibat覺 kesmeyelim...
::)