TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kendi Saatini Bana Satar M覺s覺n?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kendi Saatini Bana Satar M覺s覺n?

Mesaj bicana » 02 Oca 2012, 01:18

bengisaat yazd覺:ncelikle hogeldiniz,
Ben bir usta ve saatlerle 50 y覺l覺n覺 ge癟irmi biri olarak size forumdan alaca覺n覺z bilgiler sat覺覺n覺z覺 olumsuz etkileyecektir diyeceim.

Bir saat kullan覺c覺s覺n覺n ne d羹羹nd羹羹n羹 anlamak ilk 繹renmeniz gerekendir ancak bu sayede kendinizi gelitirdiinizde bir ikileme d羹eceksiniz , 繹yleki ; maaza size u saatleri sat覺n 繹ncelik verin diyecek ancak bu saatlerin asl覺nda kaliteli olan deil daha 癟ok kar b覺rakan marka/modeller olduunu farkedip bunu m羹teriye satarken vicdan覺n覺z sizi rahats覺z edecek 癟羹nki g羹n羹m羹zde maazalarda hatta saat癟ilerin 癟ounda saatlerden hi癟 anlamayan kimseler sat覺 yap覺yor oysa o 癟al覺an覺 yukar覺da dostlar覺m覺n da belirttikleri gibi ilgili seminerlere kurslara g繹nderseler buradan bu sat覺rlar覺 yazmam覺z gerekmeyecek ve her g羹n binlerce saat kullan覺c覺s覺 kaliteli san覺p piyasa mallar覺na tonlarca para ak覺tm覺yor olacakt覺.

Burada sizin 2 se癟eneiniz var, ya standart bir sat覺 dan覺man覺 olup m羹teriye patronunuzun istedii mal覺 satacaks覺n覺z bu sayede maa + primle kazanc覺n覺z iyi olacak ayr覺ca patronun g繹z羹ne gireceksiniz ancak vicdan覺n覺z sizi i癟ten kemirecek.

Yada m羹teriye kaliteli ve uygun fiyatl覺 mallar覺 繹nererek vicdan覺n覺z覺 rahatlat覺rken ekonomiyede kendi g羹c羹n羹zce katk覺da bulunacaks覺n覺z ve klasik tezgahtar deil 繹zg羹r bir birey olarak kendinize sayg覺 duyacak ancak bu ekilde belkide iinizden olacaks覺n覺z...

Benim 繹nerim bunun elinizden geldiince bir orta yolunu bulman覺zd覺r,yapamam derseniz bu forumdan bir ey 繹renmeye 癟al覺may覺n derim yoksa iinizden souyabilirsiniz :)

Biraz duygusal yazd覺m ancak g繹zlemlerimle ve tecr羹belerimle sabittir.
Kesinlikle 羹st羹n羹ze al覺nmay覺n bu bir genellemedir .

繹ncelikle sizin gibi bir ustan覺n tavsiyelerine sayg覺 duyuyorum...
unu belirtmek isterimki..
maazamda bulunan bir saat markas覺n覺 sadece saat 羹reten bir markay覺 moda markas覺yla ayn覺 tutmuyorum..
moda markas覺yla aras覺ndak覺 farklar覺 anlat覺yorum..
dediiniz 癟ok doru ilk defa saat almaya gelen m羹teri herzaman bilindik kilie marka isimleriyle geliyor ama nas覺l bir saat istediinde ben arad覺覺 tarzda dier marka modellerden de c覺kar覺yorum. ve at覺yorum bir adidas yada bir armaniyi citizen veya gc ile ayn覺 kefeye koyup satm覺yorum...
d羹r羹stl羹k herzaman bir insan kazand覺r覺r..
bende daha cok bunun pes覺ndey覺m bunu kazand覺覺m zaman paran覺nda beni takipo edeceine inan覺yorum...
羹sdad覺m irtibat覺 kesmeyelim...
::)
Kullan覺c覺 avatar覺
bicana

Kay覺t: 15 Ara 2011, 21:32

Mesaj bicana » 02 Oca 2012, 01:20

fsinan yazd覺:%95 kullan覺c覺 i癟in saat k羹lt羹r羹 繹nem ta覺mad覺覺ndan, sat覺c覺lar覺n profesyonel davranmalar覺 癟ok da ters gelmiyor bana. Herkes iinin gerektiini yapmak zorunda, sonu癟ta sahtekarl覺k deil. Ama, maazaya giren, bilgili ve nispeten k羹lt羹rl羹 bir adamla kar覺lat覺覺nda, kesinlikle saat k羹lt羹r羹ne ayk覺r覺 bir davran覺 i癟ine girmemek laz覺m.

zellikle vitrindeki mal覺 satmak derdindeki cahil sat覺c覺 modeli sinirlerimi z覺plat覺r, kime nas覺l davranacaklar覺n覺 bilmeliler.

癟ok doru deerli arkas覺m.
zaten bilin癟li t羹ketici yada kullan覺c覺 neyi nerden nas覺l alaca覺n覺 biliyor...
dediiniz gibi saat k羹lt羹r羹 羹lkemizde pek yayg覺n olmad覺覺 i癟in zamanla bunu insanlara a覺layaca覺z..
Kullan覺c覺 avatar覺
bicana

Mesaj bicana » 02 Oca 2012, 01:25

modern60 yazd覺:Bilgili bir m羹terinin kar覺s覺nda gerekmedik癟e 繹ne 癟覺kmamak kesinlikle doru. Ama gerektiinde de arkada kalmadan ama m羹teriyi de rahats覺z etmeden kibar ve kesin m羹daheleler olmal覺. Zaten marketing eitimlerinde daima verilen dersleden birisi budur. Say覺n bengisaat bir 癟ok konuda hakl覺d覺r. Kendi disiplininizi gelitirerek m羹teriyle en makul artlarda iletiime ge癟ebilmeniz gerekir. Hatta, m羹terinize empoze ettiinizi hissetirmeden bir 羹r羹n羹 satabilmelisiniz ki m羹teriniz kendi se癟imini yapt覺覺na inanmal覺. Forumdaki b羹t羹n arkadalar haliyle(癟ok az覺 sat覺 temsilcisi)al覺c覺 durumundalar ve bu psikoloji gerei size bir al覺c覺n覺n g繹z羹nden saati ve al覺verileri hakk覺nda 癟ok ciddi bir kaynak durumundalar. Ama bizim pazar覺m覺z bengisaat in de 繹ne s羹rd羹羹 gibi saat ticaretinden anlamadan sadece getiri d羹羹n羹lerek ticaret yapan t羹ccarlarla dolu. Kolay deil ama bicana yap覺lamayacak bir ey de deil. Zaten yak覺n bir gelecekte bizim pazar覺m覺zdaki zihniyetlerle ticaret yapanlar覺n bar覺nmas覺 zor olacak bir d繹nem geliyor. O d繹nemde emin olun eitimli ve ciddi saat ve m羹cevher sat覺c覺lar覺 癟ok k覺ymetlenecekler. Gerek marka y繹netimlerinde gerekse pazara uygulanmas覺 ve portf繹y oluturmak ve y繹netmekte 繹zellikle. Bu y羹zden kendinizi yetitirmeniz gerekli.

burda bir saat sat覺s覺n覺 tiyatro ya d繹kmek istiyorum yard覺mc覺 olurmusunuz.. isteklere kars覺l覺覺 ne zaman ve nas覺l verilmeli..gibi..
繹rnein bir saati bana anlat覺n yada ben size eksiklerimi gidermem ac覺s覺ndan
saat sat覺 teknikleri.. m羹terinin karars覺zl覺k an覺nda s繹lenecek bir c羹mle ile kafas覺ndak覺 soru iaretini yok etmek v.s
Kullan覺c覺 avatar覺
bicana

Mesaj herofb » 02 Oca 2012, 11:49

san覺r覺m Bursa'da olduunu s繹ylemitin , geleyim direkt kar覺l覺kl覺 yapal覺m sende bana %60 indirim ver olsun bitsin :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Modern60 » 03 Oca 2012, 00:47

Bicana en bata t羹rk癟e kullan覺m覺n覺 d羹zeltmen gerekebilir. Bir m羹teri kar覺s覺nda olmadan bir benzeri sahne yaratmak m羹mk羹n m羹? Evet ! Ben size bir soru soray覺m? Hangi fiyat kategorisinde oyun oynamak isterdin?
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj alltomatic » 07 Oca 2012, 04:24

iyi saat kendini satar digerlerini sen satars覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
alltomatic

Kay覺t: 11 Ara 2009, 17:06

Mesaj bicana » 10 Oca 2012, 23:32

herojd11 yazd覺:san覺r覺m Bursa'da olduunu s繹ylemitin , geleyim direkt kar覺l覺kl覺 yapal覺m sende bana %60 indirim ver olsun bitsin :)

:))
o kadar indirim s繹z konusu deil ama bir kahvenin k覺rky覺l hat覺r覺 vard覺r diyerekten maazama bekler覺m.. ayr覺ca indirimli gruplar varr hatta sitemizden de beend覺覺n覺z model覺 sizin i癟in isterim.
Kullan覺c覺 avatar覺
bicana

Mesaj bicana » 10 Oca 2012, 23:33

alltomatic yazd覺:iyi saat kendini satar digerlerini sen satars覺n.

aynenn kat覺l覺yorum ...
Kullan覺c覺 avatar覺
bicana

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 209 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners