drk;
açıklayıcı cevabın için teşekkürler, motor konusunda bilgisiz biri olduğum için bu şekilde anlatman oldukça faydalı oldu diyebilirim. 1.2 TFSI motorun artısı eksisi nedir hiç bilmiyordum sadece 1.2 gözüme fazla küçük geldi
bozok;
Polo GTI geçenlerde gördüğüm bir araç, genel itibariyle Polo bende kadın arabası izlenimi oluşturuyor, annemde var olması da bir etken. GTI farklı bir olay tabi ancak buna babam kesin karşı çıkacaktır, 97 de kendisinin Golf GTI modeli vardı ve çok fazla
kazaya sebep oldu araç. Bir danışacağım bunu da ama cevabı şimdiden biliyor gibiyim
herojd;
Güçlü araba olsun, hız yapayım uçayım kaçayım hevesim öyle pek fazla yok, neticede ben ehliyeti aldığımdan bu yana ailemin arabalarını kullandım ve şu aşamada beni yazın 3 ay gayet tatmin ediyorlar, elbette benim de istediğim araçlar her gencin isteyeceği araçlar ancak sonuçta 80K ya VW Scirocco aldırıp üstüne her ay benzin, benzin diye yalvarmak cazip gelmiyor. Önceliğim bu açıdan her zaman ekonomik modeller ama önüme başka fırsat çıkarsa neden olmasın, neden gidip Megane alayım değil mi
Not: Gönül elbette Scirocco ister, hatta 3 coupe/cabrio ve E coupe/cabrio'lara da hayır demem, A5 coupe ve cabrio da olabilir tabi ama daha zamanı var
Cevaplar için teşekkürler herkese