TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casual - Boating Tarzı Ayakkabı Önerisi

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Casual - Boating Tarzı Ayakkabı Önerisi

Mesaj Bond » 19 Eki 2011, 01:29

msturan yazdı::o Gerçekten o kadar dayanıyor mu Bond? Gerçekten iyi öyleyse. :super:

Bu arada dediğin lavcivert üstüne kırmızı kombinasyonu yok sanırım, ebay'da sıkı bir araştırmayla belki çok daha hoş ve unique renk kombinasyonlarına ulaşabilirim belki ama zaten 70-80$ civarında, bir de 30$'a yakın shipping fiyatı gelince çok da cazip yanı kalmıyor... Hell Hensen'e zamanım olduğunda rahatça bakacağım :thumbup:

Bu arada sen verdiğim linklerdeki ayakkabılar ve renkler için ne diyeceksin?

Uzun yıllardır giyilmediği ve zamanında da sürekli kullanılmadığı için öyle kalmışlardır. Ama kaliteli ve iyi bir marka olduğu kesin. Zaten diğer arkadaşlarda benzer şeyler yazmış.

Renk seçimi konusu tamamen senin tercihine kalmış bir durum. Zevkine, kıyafetlerine ve genel giyim tarzına uyana sen karar verirsin. Çok farklı bir renk alırsan elbette her durumda kullanılmayacaktır. Bu arada bu modeller dediğin gibi klasik boating modelleri. Helly Hansen'de şu an bu tarz yok baktım, bazen oluyor ama genelde daha sport / casual tip veya profesyonel sailing ayakkabıları üretir.

Bu tipler için en iyisi renklilerde ve beyaz tabanda Sebago ve koyu renk taban ve klasik renkler için Timberland. En iyisi git bir ayakkabıcıya belki beğendiğin farklı bir şey olur, çok daha hoşuna gider onu alırsın. ;)

Bu vesile ile bizlerde anılarımızı tazelemiş olduk, bir sürü kisi lise çağlarını hatırlamış konuda :D :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj msturan » 19 Eki 2011, 08:18

Teşekkürler Bond, zaten daha önce de yazdığım gibi cuma akşamı gidip deriden, inci, timberland mağazalarını gezmeyi düşünüyorum. Doğru kararı orada veririm umarım :thumbup:
Forumda çoğu kişinin ayakkabı konusunda bile bu kadar donanımlı olduğunu görmek çok güzel :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Archezia » 19 Eki 2011, 12:15

sedir yazdı:Bu konuda bir önerim olmaz. Olsa da kolay kolay kabul görmez. Ben olsam diye başlayan cümleler sevilmez :lol:
Ben olsam :!: yerli malı bir ayakkabı alırdım. Daha önce İnci Kundura önerisi gelmişti ve ben de ilgili sayfalara baktım, çok benzer ayakkabılar gördüm. Bir de cismini görüp karar vermek gerekir.
Bizim zamanımızda en kaliteli "spor" ayakkabı Mekap'tı, şimdi terörist ayakkabısı oldu deniyor :(
Ayrıca Tiger, Converse gibi ayakkabıları da duyar, nadiren görürdük. Bir kez deve tüyü rengi Mekap aldığımı hatırlıyorum. Spor ayakkabı olarak genellikle burnu lastik, kalan kısımları bez (günümüz Converse'lerine benzer) ayakkabılar olurdu, onları da s-a-d-e-c-e beden eğitimi dersinde giyerdik.

Şu mekaplara bir bakayım dedim hocam internetten. Ve resmini görünce anladımki Burdur'da inşaatçılarda hala görüyorum. Hatta hepsi bundan giyiyor. Sizin zamanın efsanesi ölmemiş yani :)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj sedir » 19 Eki 2011, 14:00

Benim bahsettiğim ve severek kullandığım Mekap modeli şuydu.
http://www.mekap.com/sub.asp?id=11
Ama senin gönderinden sonra ben de firmanın internet sitesine bakınca ciddi iş ayakkabıları da dahil olmak üzere beğenilecek bir ürün çeşidine sahip olduğunu gördüm. Ama nerede satılır ne olur hiç bilmiyorum, görmüyorum.
Nostaljik Mekap'ın rakibi de Esem Sport'tu o zamanlar...
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj sedir » 19 Eki 2011, 14:04

Anladığm kadarıyla firma kendini iş ayakkabıları yönüne sevketmiş, aldığı ciddi sertifikalarla da güven veren bir sunum yapmışlar. Yukarda yaptığım tanım (burada tekrar yazmayacağım) benim hoşuma gitmedi (özür dilerim). Belki sağlam olduğu için istenmeyen kişiler de kullanıyor olabilir.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj SeRxx » 19 Eki 2011, 19:43

Lacoste Dreyfus modellerine de bir bak istersen. Belki seversin ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj msturan » 19 Eki 2011, 19:57

Ağzı yüzü düzgün bir Lacoste :shock:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 19 Eki 2011, 19:59

Demek ki bendekilerin ağzı yüzü düzgün değil :(
Ama sana katılıyorum gerçekten ağzı yüzü çok düzgün bir lacoste :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners