TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Casual - Boating Tarz覺 Ayakkab覺 nerisi

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Casual - Boating Tarz覺 Ayakkab覺 nerisi

Mesaj Bond » 19 Eki 2011, 01:29

msturan yazd覺::o Ger癟ekten o kadar dayan覺yor mu Bond? Ger癟ekten iyi 繹yleyse. :super:

Bu arada dediin lavcivert 羹st羹ne k覺rm覺z覺 kombinasyonu yok san覺r覺m, ebay'da s覺k覺 bir arat覺rmayla belki 癟ok daha ho ve unique renk kombinasyonlar覺na ulaabilirim belki ama zaten 70-80$ civar覺nda, bir de 30$'a yak覺n shipping fiyat覺 gelince 癟ok da cazip yan覺 kalm覺yor... Hell Hensen'e zaman覺m olduunda rahat癟a bakaca覺m :thumbup:

Bu arada sen verdiim linklerdeki ayakkab覺lar ve renkler i癟in ne diyeceksin?

Uzun y覺llard覺r giyilmedii ve zaman覺nda da s羹rekli kullan覺lmad覺覺 i癟in 繹yle kalm覺lard覺r. Ama kaliteli ve iyi bir marka olduu kesin. Zaten dier arkadalarda benzer eyler yazm覺.

Renk se癟imi konusu tamamen senin tercihine kalm覺 bir durum. Zevkine, k覺yafetlerine ve genel giyim tarz覺na uyana sen karar verirsin. ok farkl覺 bir renk al覺rsan elbette her durumda kullan覺lmayacakt覺r. Bu arada bu modeller dediin gibi klasik boating modelleri. Helly Hansen'de u an bu tarz yok bakt覺m, bazen oluyor ama genelde daha sport / casual tip veya profesyonel sailing ayakkab覺lar覺 羹retir.

Bu tipler i癟in en iyisi renklilerde ve beyaz tabanda Sebago ve koyu renk taban ve klasik renkler i癟in Timberland. En iyisi git bir ayakkab覺c覺ya belki beendiin farkl覺 bir ey olur, 癟ok daha houna gider onu al覺rs覺n. ;)

Bu vesile ile bizlerde an覺lar覺m覺z覺 tazelemi olduk, bir s羹r羹 kisi lise 癟alar覺n覺 hat覺rlam覺 konuda :D :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj msturan » 19 Eki 2011, 08:18

Teekk羹rler Bond, zaten daha 繹nce de yazd覺覺m gibi cuma akam覺 gidip deriden, inci, timberland maazalar覺n覺 gezmeyi d羹羹n羹yorum. Doru karar覺 orada veririm umar覺m :thumbup:
Forumda 癟ou kiinin ayakkab覺 konusunda bile bu kadar donan覺ml覺 olduunu g繹rmek 癟ok g羹zel :champ:
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj Archezia » 19 Eki 2011, 12:15

sedir yazd覺:Bu konuda bir 繹nerim olmaz. Olsa da kolay kolay kabul g繹rmez. Ben olsam diye balayan c羹mleler sevilmez :lol:
Ben olsam :!: yerli mal覺 bir ayakkab覺 al覺rd覺m. Daha 繹nce 襤nci Kundura 繹nerisi gelmiti ve ben de ilgili sayfalara bakt覺m, 癟ok benzer ayakkab覺lar g繹rd羹m. Bir de cismini g繹r羹p karar vermek gerekir.
Bizim zaman覺m覺zda en kaliteli "spor" ayakkab覺 Mekap't覺, imdi ter繹rist ayakkab覺s覺 oldu deniyor :(
Ayr覺ca Tiger, Converse gibi ayakkab覺lar覺 da duyar, nadiren g繹r羹rd羹k. Bir kez deve t羹y羹 rengi Mekap ald覺覺m覺 hat覺rl覺yorum. Spor ayakkab覺 olarak genellikle burnu lastik, kalan k覺s覺mlar覺 bez (g羹n羹m羹z Converse'lerine benzer) ayakkab覺lar olurdu, onlar覺 da s-a-d-e-c-e beden eitimi dersinde giyerdik.

u mekaplara bir bakay覺m dedim hocam internetten. Ve resmini g繹r羹nce anlad覺mki Burdur'da inaat癟覺larda hala g繹r羹yorum. Hatta hepsi bundan giyiyor. Sizin zaman覺n efsanesi 繹lmemi yani :)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj sedir » 19 Eki 2011, 14:00

Benim bahsettiim ve severek kulland覺覺m Mekap modeli uydu.
http://www.mekap.com/sub.asp?id=11
Ama senin g繹nderinden sonra ben de firman覺n internet sitesine bak覺nca ciddi i ayakkab覺lar覺 da dahil olmak 羹zere beenilecek bir 羹r羹n 癟eidine sahip olduunu g繹rd羹m. Ama nerede sat覺l覺r ne olur hi癟 bilmiyorum, g繹rm羹yorum.
Nostaljik Mekap'覺n rakibi de Esem Sport'tu o zamanlar...
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj sedir » 19 Eki 2011, 14:04

Anlad覺m kadar覺yla firma kendini i ayakkab覺lar覺 y繹n羹ne sevketmi, ald覺覺 ciddi sertifikalarla da g羹ven veren bir sunum yapm覺lar. Yukarda yapt覺覺m tan覺m (burada tekrar yazmayaca覺m) benim houma gitmedi (繹z羹r dilerim). Belki salam olduu i癟in istenmeyen kiiler de kullan覺yor olabilir.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj SeRxx » 19 Eki 2011, 19:43

Lacoste Dreyfus modellerine de bir bak istersen. Belki seversin ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj msturan » 19 Eki 2011, 19:57

Az覺 y羹z羹 d羹zg羹n bir Lacoste :shock:
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj SeRxx » 19 Eki 2011, 19:59

Demek ki bendekilerin az覺 y羹z羹 d羹zg羹n deil :(
Ama sana kat覺l覺yorum ger癟ekten az覺 y羹z羹 癟ok d羹zg羹n bir lacoste :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners