TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarina Göre Tavsiye Edilen Saatler

Mesaj Archezia » 15 Tem 2011, 19:48

Ama bu çözümler foruma giren kullanıcıların yapması gereken şeyler. Foruma girenler hemen genel veya danışma bölümüne girdiklerinden bahsettiğin kısımların farkında bile olmuyorlar. Bu bizim eksiğimiz veya hatamız değil belki ama istenmeyen bir durum ne yazıkki...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj TheOnu » 18 Tem 2011, 01:14

Archezia yazdı:
punk yazdı:Ama ben size on adetten daha fazla seiko modeli bulup gösterebilirim.

30 tane belki de... Ve yine de hepsini gördüğünüze emin olamazsınız. Quartzları dahil edersek zaten yandık :D

görünüm olarak birbirinin aynı özellik olarak son derece kıt saatleri sayarsan tabiki bulunur .
ben kendi saatimi 170 tl'ye aldım. bana bu fiyata analog+dijital saat gösterir misin?
sonuç olarak türkiye piyasasında 0-500 tl arası segmentte istediğimiz kadar tartışalım casio 1 numara. tamam kabul ediyorum bu fiyat aralığında diğer markaların ürettiği saatlerde var ama hiçbir konuda (heleki sağlamlıkta) casiolara rakip değiller.

emre08 yazdı:
TheOnu yazdı:forumun tek casio saat kullanıcısı olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfalık tartışma var ancak casionun adı geçmiyor yahu :o
0-500 tl arası segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alacağım diyorsanız zaten casiodan başka alternatifiniz yok. saat alacağım diye 1.5 ay araştırma yaptım ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl arası segmentte toplasanız 10 tane seikoya rastlamadım (ki yaşadığım şehirde bakmadığım saatçi, internette uğramadığım alış-veriş sitesi kalmadı) :D

Forumun tek casio kullanicisi mi :?

ya ben bu forumu 1 aydır falan takip ediyorum (şimdi de çıkıp 1 hafta önce üye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep karıştırmışımdır. içinde bulunduğumuz ayı, yılı bile unutan bir insanım. neyse konuya dönelim forumu bayağı bir araştırdım. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluşturuyor. en beğendiğim saat markasının bir saat forumunda bu kadar ezik kaldığını görünce hayal kırıklığına uğradım. o mesajıda öyle yazdım :(
Kullanıcı avatarı
TheOnu

Mesaj nickynick » 18 Tem 2011, 06:25

TheOnu yazdı:
emre08 yazdı:
TheOnu yazdı:forumun tek casio saat kullanıcısı olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfalık tartışma var ancak casionun adı geçmiyor yahu :o
0-500 tl arası segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alacağım diyorsanız zaten casiodan başka alternatifiniz yok. saat alacağım diye 1.5 ay araştırma yaptım ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl arası segmentte toplasanız 10 tane seikoya rastlamadım (ki yaşadığım şehirde bakmadığım saatçi, internette uğramadığım alış-veriş sitesi kalmadı) :D

Forumun tek casio kullanicisi mi :?

ya ben bu forumu 1 aydır falan takip ediyorum (şimdi de çıkıp 1 hafta önce üye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep karıştırmışımdır. içinde bulunduğumuz ayı, yılı bile unutan bir insanım. neyse konuya dönelim forumu bayağı bir araştırdım. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluşturuyor. en beğendiğim saat markasının bir saat forumunda bu kadar ezik kaldığını görünce hayal kırıklığına uğradım. o mesajıda öyle yazdım :(

Sakin ol şampiyon :)

Ben çok kısa süre içinde şu modeli almak istiyorum, yalnız değilsin ;)

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj herofb » 18 Tem 2011, 08:16

TheOnu yazdı:ya ben bu forumu 1 aydır falan takip ediyorum (şimdi de çıkıp 1 hafta önce üye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep karıştırmışımdır. içinde bulunduğumuz ayı, yılı bile unutan bir insanım. neyse konuya dönelim forumu bayağı bir araştırdım. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluşturuyor. en beğendiğim saat markasının bir saat forumunda bu kadar ezik kaldığını görünce hayal kırıklığına uğradım. o mesajıda öyle yazdım :(

Eğer dediğiniz gibi Casio bu forumun %5'ini oluşturuyorsa 100'lerce marka arasında bence çok fazla konuşulmuş demektir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj TheOnu » 18 Tem 2011, 17:13

Sakin ol şampiyon :)

Ben çok kısa süre içinde şu modeli almak istiyorum, yalnız değilsin ;)

Resim

tebrik ederim seni. o resmini paylaştığın modelin en kötü rengini seçmişsin. kolumda şu an mavi-siyahı var, cidden almayı düşünyorsan ben beyazını tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
TheOnu

Mesaj herofb » 18 Tem 2011, 17:38

peki bana göre sen en kötü rengini seçmişsen ???

gelir gelmez eleştri yağmurunu gerçekten anlayamıyorum , burası insanların ego'larını tatmin etme yeri değil , iyi niyetliysen gelirsin saatlerini paylaşırsın , beğendiğin markanın iyi özelliklerini ön plana çıkararsın ya da onlarca seçenek var ama 7 mesajında ben daha olumlu bir şey göremedim adam saatini beğeniyorum ben de alacağım diyor sen hala en kötü rengi yok bilmem ne
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Archezia » 18 Tem 2011, 18:11

Bence hemen sinirlenmeyelim herojd. Arkadaşın yaşı görünmüyor ama yaşca küçük olabilir ve bu takdirde normal karşılamalı diyorum ben.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj razz » 18 Tem 2011, 18:26

Ben arkadaşın tavsiyesine uyarak beyaz renk olan modeli almaya karar verdim..
Yeğenin sünneti yaklaşıyor.. Saat istemişti.. Hem trend renk hem de entariye uygun..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: autograph, buguz, Srpr, timeluxury, tt59 ve 155 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners