Archezia yazdı:punk yazdı:Ama ben size on adetten daha fazla seiko modeli bulup gösterebilirim.
30 tane belki de... Ve yine de hepsini gördüğünüze emin olamazsınız. Quartzları dahil edersek zaten yandık
emre08 yazdı:TheOnu yazdı:forumun tek casio saat kullanıcısı olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfalık tartışma var ancak casionun adı geçmiyor yahu![]()
0-500 tl arası segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alacağım diyorsanız zaten casiodan başka alternatifiniz yok. saat alacağım diye 1.5 ay araştırma yaptım ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl arası segmentte toplasanız 10 tane seikoya rastlamadım (ki yaşadığım şehirde bakmadığım saatçi, internette uğramadığım alış-veriş sitesi kalmadı)
Forumun tek casio kullanicisi mi
TheOnu yazdı:emre08 yazdı:TheOnu yazdı:forumun tek casio saat kullanıcısı olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfalık tartışma var ancak casionun adı geçmiyor yahu![]()
0-500 tl arası segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alacağım diyorsanız zaten casiodan başka alternatifiniz yok. saat alacağım diye 1.5 ay araştırma yaptım ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl arası segmentte toplasanız 10 tane seikoya rastlamadım (ki yaşadığım şehirde bakmadığım saatçi, internette uğramadığım alış-veriş sitesi kalmadı)
Forumun tek casio kullanicisi mi
ya ben bu forumu 1 aydır falan takip ediyorum (şimdi de çıkıp 1 hafta önce üye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep karıştırmışımdır. içinde bulunduğumuz ayı, yılı bile unutan bir insanım. neyse konuya dönelim forumu bayağı bir araştırdım. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluşturuyor. en beğendiğim saat markasının bir saat forumunda bu kadar ezik kaldığını görünce hayal kırıklığına uğradım. o mesajıda öyle yazdım
TheOnu yazdı:ya ben bu forumu 1 aydır falan takip ediyorum (şimdi de çıkıp 1 hafta önce üye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep karıştırmışımdır. içinde bulunduğumuz ayı, yılı bile unutan bir insanım. neyse konuya dönelim forumu bayağı bir araştırdım. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluşturuyor. en beğendiğim saat markasının bir saat forumunda bu kadar ezik kaldığını görünce hayal kırıklığına uğradım. o mesajıda öyle yazdım
Sakin ol şampiyon
Ben çok kısa süre içinde şu modeli almak istiyorum, yalnız değilsin
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: autograph, buguz, Srpr, timeluxury, tt59 ve 155 misafir
|