TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarina G繹re Tavsiye Edilen Saatler

Mesaj Archezia » 15 Tem 2011, 19:48

Ama bu 癟繹z羹mler foruma giren kullan覺c覺lar覺n yapmas覺 gereken eyler. Foruma girenler hemen genel veya dan覺ma b繹l羹m羹ne girdiklerinden bahsettiin k覺s覺mlar覺n fark覺nda bile olmuyorlar. Bu bizim eksiimiz veya hatam覺z deil belki ama istenmeyen bir durum ne yaz覺kki...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj TheOnu » 18 Tem 2011, 01:14

Archezia yazd覺:
punk yazd覺:Ama ben size on adetten daha fazla seiko modeli bulup g繹sterebilirim.

30 tane belki de... Ve yine de hepsini g繹rd羹羹n羹ze emin olamazs覺n覺z. Quartzlar覺 dahil edersek zaten yand覺k :D

g繹r羹n羹m olarak birbirinin ayn覺 繹zellik olarak son derece k覺t saatleri sayarsan tabiki bulunur .
ben kendi saatimi 170 tl'ye ald覺m. bana bu fiyata analog+dijital saat g繹sterir misin?
sonu癟 olarak t羹rkiye piyasas覺nda 0-500 tl aras覺 segmentte istediimiz kadar tart覺al覺m casio 1 numara. tamam kabul ediyorum bu fiyat aral覺覺nda dier markalar覺n 羹rettii saatlerde var ama hi癟bir konuda (heleki salaml覺kta) casiolara rakip deiller.

emre08 yazd覺:
TheOnu yazd覺:forumun tek casio saat kullan覺c覺s覺 olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfal覺k tart覺ma var ancak casionun ad覺 ge癟miyor yahu :o
0-500 tl aras覺 segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alaca覺m diyorsan覺z zaten casiodan baka alternatifiniz yok. saat alaca覺m diye 1.5 ay arat覺rma yapt覺m ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl aras覺 segmentte toplasan覺z 10 tane seikoya rastlamad覺m (ki yaad覺覺m ehirde bakmad覺覺m saat癟i, internette uramad覺覺m al覺-veri sitesi kalmad覺) :D

Forumun tek casio kullanicisi mi :?

ya ben bu forumu 1 ayd覺r falan takip ediyorum (imdi de 癟覺k覺p 1 hafta 繹nce 羹ye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep kar覺t覺rm覺覺md覺r. i癟inde bulunduumuz ay覺, y覺l覺 bile unutan bir insan覺m. neyse konuya d繹nelim forumu baya覺 bir arat覺rd覺m. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluturuyor. en beendiim saat markas覺n覺n bir saat forumunda bu kadar ezik kald覺覺n覺 g繹r羹nce hayal k覺r覺kl覺覺na urad覺m. o mesaj覺da 繹yle yazd覺m :(
Kullan覺c覺 avatar覺
TheOnu

Kay覺t: 13 Tem 2011, 11:39

Mesaj nickynick » 18 Tem 2011, 06:25

TheOnu yazd覺:
emre08 yazd覺:
TheOnu yazd覺:forumun tek casio saat kullan覺c覺s覺 olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfal覺k tart覺ma var ancak casionun ad覺 ge癟miyor yahu :o
0-500 tl aras覺 segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alaca覺m diyorsan覺z zaten casiodan baka alternatifiniz yok. saat alaca覺m diye 1.5 ay arat覺rma yapt覺m ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl aras覺 segmentte toplasan覺z 10 tane seikoya rastlamad覺m (ki yaad覺覺m ehirde bakmad覺覺m saat癟i, internette uramad覺覺m al覺-veri sitesi kalmad覺) :D

Forumun tek casio kullanicisi mi :?

ya ben bu forumu 1 ayd覺r falan takip ediyorum (imdi de 癟覺k覺p 1 hafta 繹nce 羹ye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep kar覺t覺rm覺覺md覺r. i癟inde bulunduumuz ay覺, y覺l覺 bile unutan bir insan覺m. neyse konuya d繹nelim forumu baya覺 bir arat覺rd覺m. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluturuyor. en beendiim saat markas覺n覺n bir saat forumunda bu kadar ezik kald覺覺n覺 g繹r羹nce hayal k覺r覺kl覺覺na urad覺m. o mesaj覺da 繹yle yazd覺m :(

Sakin ol ampiyon :)

Ben 癟ok k覺sa s羹re i癟inde u modeli almak istiyorum, yaln覺z deilsin ;)

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj herofb » 18 Tem 2011, 08:16

TheOnu yazd覺:ya ben bu forumu 1 ayd覺r falan takip ediyorum (imdi de 癟覺k覺p 1 hafta 繹nce 羹ye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep kar覺t覺rm覺覺md覺r. i癟inde bulunduumuz ay覺, y覺l覺 bile unutan bir insan覺m. neyse konuya d繹nelim forumu baya覺 bir arat覺rd覺m. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluturuyor. en beendiim saat markas覺n覺n bir saat forumunda bu kadar ezik kald覺覺n覺 g繹r羹nce hayal k覺r覺kl覺覺na urad覺m. o mesaj覺da 繹yle yazd覺m :(

Eer dediiniz gibi Casio bu forumun %5'ini oluturuyorsa 100'lerce marka aras覺nda bence 癟ok fazla konuulmu demektir
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj TheOnu » 18 Tem 2011, 17:13

Sakin ol ampiyon :)

Ben 癟ok k覺sa s羹re i癟inde u modeli almak istiyorum, yaln覺z deilsin ;)

Resim

tebrik ederim seni. o resmini paylat覺覺n modelin en k繹t羹 rengini se癟misin. kolumda u an mavi-siyah覺 var, cidden almay覺 d羹羹nyorsan ben beyaz覺n覺 tavsiye ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
TheOnu

Kay覺t: 13 Tem 2011, 11:39

Mesaj herofb » 18 Tem 2011, 17:38

peki bana g繹re sen en k繹t羹 rengini se癟misen ???

gelir gelmez eletri yamurunu ger癟ekten anlayam覺yorum , buras覺 insanlar覺n ego'lar覺n覺 tatmin etme yeri deil , iyi niyetliysen gelirsin saatlerini payla覺rs覺n , beendiin markan覺n iyi 繹zelliklerini 繹n plana 癟覺karars覺n ya da onlarca se癟enek var ama 7 mesaj覺nda ben daha olumlu bir ey g繹remedim adam saatini beeniyorum ben de alaca覺m diyor sen hala en k繹t羹 rengi yok bilmem ne
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Archezia » 18 Tem 2011, 18:11

Bence hemen sinirlenmeyelim herojd. Arkada覺n ya覺 g繹r羹nm羹yor ama yaca k羹癟羹k olabilir ve bu takdirde normal kar覺lamal覺 diyorum ben.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj razz » 18 Tem 2011, 18:26

Ben arkada覺n tavsiyesine uyarak beyaz renk olan modeli almaya karar verdim..
Yeenin s羹nneti yakla覺yor.. Saat istemiti.. Hem trend renk hem de entariye uygun..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 156 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners