Archezia yazd覺:punk yazd覺:Ama ben size on adetten daha fazla seiko modeli bulup g繹sterebilirim.
30 tane belki de... Ve yine de hepsini g繹rd羹羹n羹ze emin olamazs覺n覺z. Quartzlar覺 dahil edersek zaten yand覺k
emre08 yazd覺:TheOnu yazd覺:forumun tek casio saat kullan覺c覺s覺 olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfal覺k tart覺ma var ancak casionun ad覺 ge癟miyor yahu![]()
0-500 tl aras覺 segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alaca覺m diyorsan覺z zaten casiodan baka alternatifiniz yok. saat alaca覺m diye 1.5 ay arat覺rma yapt覺m ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl aras覺 segmentte toplasan覺z 10 tane seikoya rastlamad覺m (ki yaad覺覺m ehirde bakmad覺覺m saat癟i, internette uramad覺覺m al覺-veri sitesi kalmad覺)
Forumun tek casio kullanicisi mi
TheOnu yazd覺:emre08 yazd覺:TheOnu yazd覺:forumun tek casio saat kullan覺c覺s覺 olmaktan gurur duyuyorum. 3 sayfal覺k tart覺ma var ancak casionun ad覺 ge癟miyor yahu![]()
0-500 tl aras覺 segmentte benim gibi mutlaka analog+dijital saat alaca覺m diyorsan覺z zaten casiodan baka alternatifiniz yok. saat alaca覺m diye 1.5 ay arat覺rma yapt覺m ben, seiko seiko diyorsunuz 0-500 tl aras覺 segmentte toplasan覺z 10 tane seikoya rastlamad覺m (ki yaad覺覺m ehirde bakmad覺覺m saat癟i, internette uramad覺覺m al覺-veri sitesi kalmad覺)
Forumun tek casio kullanicisi mi
ya ben bu forumu 1 ayd覺r falan takip ediyorum (imdi de 癟覺k覺p 1 hafta 繹nce 羹ye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep kar覺t覺rm覺覺md覺r. i癟inde bulunduumuz ay覺, y覺l覺 bile unutan bir insan覺m. neyse konuya d繹nelim forumu baya覺 bir arat覺rd覺m. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluturuyor. en beendiim saat markas覺n覺n bir saat forumunda bu kadar ezik kald覺覺n覺 g繹r羹nce hayal k覺r覺kl覺覺na urad覺m. o mesaj覺da 繹yle yazd覺m
TheOnu yazd覺:ya ben bu forumu 1 ayd覺r falan takip ediyorum (imdi de 癟覺k覺p 1 hafta 繹nce 羹ye oldun, 1 ay diyorsun diyecekler). zaman konusunu hep kar覺t覺rm覺覺md覺r. i癟inde bulunduumuz ay覺, y覺l覺 bile unutan bir insan覺m. neyse konuya d繹nelim forumu baya覺 bir arat覺rd覺m. casio ile ilgili topicler bu forumun en fazla %5'ini filan oluturuyor. en beendiim saat markas覺n覺n bir saat forumunda bu kadar ezik kald覺覺n覺 g繹r羹nce hayal k覺r覺kl覺覺na urad覺m. o mesaj覺da 繹yle yazd覺m
Sakin ol ampiyon
Ben 癟ok k覺sa s羹re i癟inde u modeli almak istiyorum, yaln覺z deilsin
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 160 misafir
|