Merhabalar 2 swatch var basic, 1 guess, 1 swiss military, 1 seiko 5 chocolate , 1 tissot prx green, 1 adet g schok vari parigi saat , 1 tane cazio klasik 8 saat toplam Allah nasip ettiği sürece gönlüme düşeni almaya devam Hayalim ulaşılabilirliği en kolay omega sm 300 En son seviye ise patek isterdim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1. Rolex Explorer 40 2. Omerga Aqua Terra 41 3. Longines Conquest 2023 Siyah 4. Longines Conquest 2023 Beyaz 5. Hamilton Pilot Day Date - Cooper 6. Tag Heuer Aquaracer 7. Vostok Amphibia Classic
Son durum (23.11.2023 itibariyle) asagidaki gibi: Oris Aquis Stormtrooper LE Citizen BM8470-11E Glycine Airman DC-4 Baume & Mercier Clifton Club Casio G-Shock GBD-200-2ER Casio G-Shock GA-1200-1A1 (CasiOak) Fortis Aeromaster Chronograph Oris Audi Sport LE Chronograph RZE Endeavour (ilk versiyon, sari kadran) Seiko SRPD23K1 (Samurai - Save the ocean Great White Shark Edition) Alpina AlpinerX Alpiner Alpiner 4 otomatik
- "Hayir hayatim, bu saat yeni degil. Uzun zamandir benim bu." Bilegimin genisligi 6 cm, cevresi 19 cm
Benim için ideal saat sayısını 3 olarak belirledim. Aldığım saatleri sürekli takmak istiyorum. Saat sayısı arttıkça saatlerin bilekte kalma süresi de azalıyor haliyle. Şu an elimde; Tudor BB54 Rolex Explorer II Beyaz bulunmakta. Almak istediğim son saat ise kafamı kurcalıyor. Hayalimdeki GMT Master 2 Pepsi ama buna ulaşmak çok zor o yüzden Datejust Wimbledon veya Omega Moonwatch
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi