4r mekanizmal覺 Seiko5, 45 saniye sapma i癟in iade edilmez. Saatin reg羹lasyonu 5 dakikal覺k i.Mehmet7Akif yazd覺:45 civar覺 4000 e ald覺m o fiyata citizen bulabilecegimi sanm覺yorum
Hemde balans ayar覺n覺 deneyeceim u an + ve - nin tam ortas覺nda.
copycat yazd覺:4r mekanizmal覺 Seiko5, 45 saniye sapma i癟in iade edilmez. Saatin reg羹lasyonu 5 dakikal覺k i.Mehmet7Akif yazd覺:45 civar覺 4000 e ald覺m o fiyata citizen bulabilecegimi sanm覺yorum
Ayr覺ca 8 serisi miyota mekanizma 4r35'ten daha basit ve ucuz bir mekanizma. Mekanizma y羹z羹nden bu saatten 8215 mekanizmaya ge癟mek mant覺kl覺 deil.
CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Hocam yanl覺 anla覺lma olmas覺n.prx yazd覺:copycat yazd覺:4r mekanizmal覺 Seiko5, 45 saniye sapma i癟in iade edilmez. Saatin reg羹lasyonu 5 dakikal覺k i.Mehmet7Akif yazd覺:45 civar覺 4000 e ald覺m o fiyata citizen bulabilecegimi sanm覺yorum
Ayr覺ca 8 serisi miyota mekanizma 4r35'ten daha basit ve ucuz bir mekanizma. Mekanizma y羹z羹nden bu saatten 8215 mekanizmaya ge癟mek mant覺kl覺 deil.
CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Evet biliyorum say覺n copycat ama kasa kristal cam覺 mekanizma 8215 bile deil8200 ama performans覺 癟ok iyi ingilizce ve almanca tarihli kolay tarih atlatiliyo ben daha memnun kald覺m.temel bi mekanizma olduunu biliyodum al覺rken,ucuz bir mekanizma olmas覺 performans覺 etkiler mi?Bu da bi istiare edilebilir bence.ayrica isvicrede 羹retilen frederic constant l羹ks saat markas覺 da citizen grupta.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 227 misafir
|