4r mekanizmalı Seiko5, 45 saniye sapma için iade edilmez. Saatin regülasyonu 5 dakikalık iş.Mehmet7Akif yazdı:45 civarı 4000 e aldım o fiyata citizen bulabilecegimi sanmıyorum
Hemde balans ayarını deneyeceğim şu an + ve - nin tam ortasında.
copycat yazdı:4r mekanizmalı Seiko5, 45 saniye sapma için iade edilmez. Saatin regülasyonu 5 dakikalık iş.Mehmet7Akif yazdı:45 civarı 4000 e aldım o fiyata citizen bulabilecegimi sanmıyorum
Ayrıca 8 serisi miyota mekanizma 4r35'ten daha basit ve ucuz bir mekanizma. Mekanizma yüzünden bu saatten 8215 mekanizmaya geçmek mantıklı değil.
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yanlış anlaşılma olmasın.prx yazdı:copycat yazdı:4r mekanizmalı Seiko5, 45 saniye sapma için iade edilmez. Saatin regülasyonu 5 dakikalık iş.Mehmet7Akif yazdı:45 civarı 4000 e aldım o fiyata citizen bulabilecegimi sanmıyorum
Ayrıca 8 serisi miyota mekanizma 4r35'ten daha basit ve ucuz bir mekanizma. Mekanizma yüzünden bu saatten 8215 mekanizmaya geçmek mantıklı değil.
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet biliyorum sayın copycat ama kasa kristal camı mekanizma 8215 bile değil8200 ama performansı çok iyi ingilizce ve almanca tarihli kolay tarih atlatiliyo ben daha memnun kaldım.temel bi mekanizma olduğunu biliyodum alırken,ucuz bir mekanizma olması performansı etkiler mi?Bu da bi istişare edilebilir bence.ayrica isvicrede üretilen frederic constant lüks saat markası da citizen grupta.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 111 misafir
|