TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

seiko srpe63k Saat a覺r覺 ileri gidiyor

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat a覺r覺 ileri gidiyor

Mesaj Mehmet7Akif » 03 Eyl 2022, 12:40

Teekk羹rler bendeki seiko 5 ama seninki presage ye g繹re biraz k繹t羹ym羹 sanki 襤zmir'e ya覺yorum ve burada seiko servisi yok baka biyerde de kurcalatmak istemiyorum bir s羹re bakicam 癟ok zorlarsa saat&saat e yada saat癟i bir tan覺d覺覺m覺za g繹t羹rucem .
Kullan覺c覺 avatar覺
Mehmet7Akif

Ya: 17
Kay覺t: 01 Eyl 2022, 20:50

Re: seiko srpe63k Saat a覺r覺 ileri gidiyor

Mesaj prx » 03 Eyl 2022, 14:58

24 saatte nekadar sap覺yor?en az 10 saat kolunda dursun ondan sonra 24 saatte ne kadar saptigina bak 繹yle 45 falansa 20 g羹n iade varsa iade et citizen safir caml覺 promaster 繹neririm makineleri gayet iyi hem fiyat olarak ta seikodan d羹羹k.bende temel modeli var citizen nh 8380 8200 makine ald覺覺mdan beri g羹nl羹k 10 saniye ileri gidiyo istediim gibi fiyat覺 4000tl civari.bendeki seiko 4r35 ti seninkinden d羹羹k sanirsam
Prx; Batt覺 bal覺k yan going.
Kullan覺c覺 avatar覺
prx

Kay覺t: 29 Eyl 2021, 22:28

Mesaj Mehmet7Akif » 03 Eyl 2022, 15:33

45 civar覺 4000 e ald覺m o fiyata citizen bulabilecegimi sanm覺yorum
Hemde balans ayar覺n覺 deneyeceim u an + ve - nin tam ortas覺nda.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mehmet7Akif

Mesaj copycat » 03 Eyl 2022, 17:34

Mehmet7Akif yazd覺:45 civar覺 4000 e ald覺m o fiyata citizen bulabilecegimi sanm覺yorum
4r mekanizmal覺 Seiko5, 45 saniye sapma i癟in iade edilmez. Saatin reg羹lasyonu 5 dakikal覺k i.

Ayr覺ca 8 serisi miyota mekanizma 4r35'ten daha basit ve ucuz bir mekanizma. Mekanizma y羹z羹nden bu saatten 8215 mekanizmaya ge癟mek mant覺kl覺 deil.

CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj Mehmet7Akif » 03 Eyl 2022, 17:58

Saolas覺n i癟ime su serptin 襤zmir de ya覺yorum seiko servisi yok ama seiko satan bildiim g羹venilir bir yer var oraya g繹t羹receim pazartesi prx reis sanada ayr覺ca teekk羹rler bu ilerde yeniyim mekanizmalar覺 癟ok hakim deilim ama 141 y覺ll覺k seiko bana kal覺rsada en iyi tercihlerdendir amcamda da citizen var 40 y覺ld覺r t覺k覺r t覺k覺r iliyor hepinize teekk羹r ederim de bu saatin kurma kolundan tam kurulduunu nasil anlar覺m neredeyse hi癟 d繹nmeyecek kadar zorlamas覺 mi gerek acaba ?
Kullan覺c覺 avatar覺
Mehmet7Akif

Mesaj prx » 03 Eyl 2022, 18:59

copycat yazd覺:
Mehmet7Akif yazd覺:45 civar覺 4000 e ald覺m o fiyata citizen bulabilecegimi sanm覺yorum
4r mekanizmal覺 Seiko5, 45 saniye sapma i癟in iade edilmez. Saatin reg羹lasyonu 5 dakikal覺k i.

Ayr覺ca 8 serisi miyota mekanizma 4r35'ten daha basit ve ucuz bir mekanizma. Mekanizma y羹z羹nden bu saatten 8215 mekanizmaya ge癟mek mant覺kl覺 deil.

Evet biliyorum say覺n copycat ama kasa kristal cam覺 mekanizma 8215 bile deil :D 8200 ama performans覺 癟ok iyi ingilizce ve almanca tarihli kolay tarih atlatiliyo ben daha memnun kald覺m.temel bi mekanizma olduunu biliyodum al覺rken,ucuz bir mekanizma olmas覺 performans覺 etkiler mi?Bu da bi istiare edilebilir bence.ayrica isvicrede 羹retilen frederic constant l羹ks saat markas覺 da citizen grupta.
Kullan覺c覺 avatar覺
prx

Mesaj copycat » 04 Eyl 2022, 07:55

prx yazd覺:
copycat yazd覺:

Evet biliyorum say覺n copycat ama kasa kristal cam覺 mekanizma 8215 bile deil :D 8200 ama performans覺 癟ok iyi ingilizce ve almanca tarihli kolay tarih atlatiliyo ben daha memnun kald覺m.temel bi mekanizma olduunu biliyodum al覺rken,ucuz bir mekanizma olmas覺 performans覺 etkiler mi?Bu da bi istiare edilebilir bence.ayrica isvicrede 羹retilen frederic constant l羹ks saat markas覺 da citizen grupta.
Hocam yanl覺 anla覺lma olmas覺n.

Ben daha 繹nce 癟ok say覺da Citizen saat kulland覺m ondan da fazla miyota mekanizmal覺 in saati kulland覺m. H璽l璽 da miyota 8215 mekanizmal覺 saatim var koleksiyonda. 8215 benim u ana kadar g繹rd羹羹m en salam ve sorunsuz mekanizma. Bouna workhorse demiyorlar.

Benim demek istediim arkada zaten saati alm覺. Bu saatten sonra, 45 saniye sapma i癟in saati iade etmesi ya da deitirmesi anlams覺z. Zaten 4r35 8215'ten aa覺 deil, tam tersi hatta.

Ben bu mekanizmalar覺 bar覺nd覺ran saatler ald覺覺mda, a覺r覺 bir d羹zensizlik olmad覺k癟a zaman tutmalar覺na hi癟 bakm覺yorum. 1.3 dizel motorlu ara癟 al覺p neden 280 yapm覺yor demek gibi bir ey bu.

Bu s覺n覺ftaki saat sorunsuz 癟al覺覺yorsa g繹n羹l rahatl覺覺yla kullan覺l覺r. Bu kadar.

Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj prx » 04 Eyl 2022, 08:46

Evet anlad覺m hocam.promaster dusunuyorum safir caml覺 onlar覺n mekanizmalari nas覺ld覺r?yaln覺z tepe sol tarafta o kafami buland覺r覺yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
prx

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: gargamell, Majestic-12 [Bot], ofis ve 119 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners