TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pontiac TransAm Burn Out..

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Pontiac TransAm Burn Out..

Mesaj 2fast4u » 30 Nis 2011, 12:03

test drive 1 commodore 64 de kafadan patladınmı cok komıktı be.nerden nerelere geldı ısler.razz amerıkanlı hot rod gunlerınden daha esıntıler yok mu?
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 01 May 2011, 21:03

Birkaç foto daha koyalım ;)

Sene 1998.. Yer Dolmabahçe.. 1974 Chevrolet Camaro Type LT 350 cu.in V8 ( Canada Edition )

Resim

Resim

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 01 May 2011, 21:44

fotoları goremıyorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 02 May 2011, 12:38

Razz, senin su Amerikan özlemini bastirmak icin bir önerim var :)

Mercedes C-63 AMG... Beygir gücü ve ses acisindan Muscle Car havasi var...Sana da yakisir

yada bulunupta alinabiliyorsa bir GTO ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 02 May 2011, 12:55

Dostum gerçek bir Muscle Car'ın yerini malesef bir Benz bile tutmaz..

TR'de GTO şimdiye kadar iki tane gördüm ama orijinal ( numbers matching ) miydi yoksa converted mıydı hatırlayamıyorum..

GTO Muscle Car Era'nın başlangıç aracı olarak kabul edilir.. Haliyle US'de bile kıymetli ve nadir bir araç.. Ararsan bulursun elbet ama fiyat ne olur bilemem..

Açıkçası tekrar bir Muscle Car alma şansım olsa '67-'69 arası bir Mopar bakarım ;) Bir 426 Hemi bana bir ömür yeter :D
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 02 May 2011, 12:58

arkadaslar fast fıve a gıttım.Fılmın sonunda domınıc kardesım challenger edınıyor kendıne .razz ızlersen hatırlarsın benı.paganıler bıle zayıf kaldı
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 02 May 2011, 13:05

2fast; Charger / Challenger gerçek anlamda kült bir araçtır.. Road Movie veya Car Movie kategorisine dahil edilebilecek pek çok film bu araçlara hep yer verir.. Örn. Vanishing Point.. Kahramanımız doğum yapmak üzere olan eşine yetişmek için polisle girdiği kovalamacada bir '70 Challanger kullanır.. Onu ne pahasına olursa olsun yakalamayı kişisel bir hırsa çevirmiş Psyhco Cop'ımız ise pert ettiği polis aracının arkasından kendi özel otomobili olan '68 Charger ile peşine düşer.. Lastikleri yakarak kalkan '68 Charger'ın tamponunda sticker'a odaklanan kamera bize durumu özetler;
My Wife..? Yes..
My Dog..? Maybe..
My Dodge..? Never..
8-)
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj mucadeleci » 28 Şub 2012, 00:04

Forumumuzda "Pontiac" ile ilgili tek başlık burası olduğu için buraya yükledim, gerçi bu "Pontiac firebird" ün yaptığı "burn out" değil ama "fly out" olmuş :) , hayatımda gördüğüm en ilginç kaza videosu, paylaşmak istedim. İnternetten sürücünün ismini yazarak bir arama yaptım ama pek bir şey bulamadım, aşağıya bulabildiğim en sağlıklı bilgiyi "copy paste" yaptım, çocuk kazada ölmemiş ama akibetini bilmiyorum...

A shocking crash which saw a driver launched into the air and smash into a bridge has been caught on police camera.
19-year-old driver Brendan Eden had been speeding along the Ohio highway when he hit the protective barrier in the middle of the road.
Footage from a police car shows how this launched his 1995 Pontiac Firebird high into the air and it smashed into a bridge.
The car then broke into three pieces and the driver was thrown from the wreckage.
A police spokesperson said "He is very lucky to still be alive" -- and it's only after watching the footage you realise what an understatement that is.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners