Nöbette chado Energy boost
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
moy yazdı:
Moliendo nami diğer kahve.com candır.
Bu ara kahve içmeyi bıraktım gibi (tiroid ilaçları sayesinde kokulara karşı aşırı duyarlı oldum) Önceden haftada bir üretim tesilerine gider alışveriş yapar Sezai beyle biraz laflardık.Dönüştede Çavuşbaşı Polonezköy yollarında biraz viraj kasıp stresimi atar. şirkete geçerdim tam bir antidepresan etkisi![]()
![]()
Ben genelde sert, asiditesi düşük (ekşilik bozuyor beni) gövdesi tam olan kahvelerden hoşlanıyorum.
benim tarzımda kahvelerden hoşlanıyorsanız Colombia Supremo Huila yı tavsiye ederim yok ben asiditesi yüksek olan sert kahve isterim derseniz tek tavsiyem Brasil Fine Cup Santos olur.Bu 2 sini mutlaka deneyin derim pişman olmazsanız.
Havacılığı ve kahveleri seviyorsanız mutlak ama mutlaka üretim tesisine bi uğrayın.
moy yazdı:Spor ve kahve diyince aklıma gelen ECA efedrin kafein aspirin.
![]()
![]()
-40 kg verip + 50 kg almayı başaran benden başka kim vardır acaba
![]()
![]()
![]()
Çekmeköyde açıyorum üzerini başlıyorum, reşadiye, cumhuriyet, polonezköy ,öyümce, göllü, paşamandıra, buzhane, riva
(kapodokya caddesi 34-46 nolu yol üzerinden)
Riders cafede 2bira balık+kalamar+karides (riva da restoran tavsiyesine ihtiyacım var)
Dönüşte bazen aynı rotada viraj kasarak bazen Kuzey Marmara yolunda bi top speed yaptıktan sonra eve pamuk gibi olmuş bir şekilde gidiyorum.![]()
![]()
viraj için bende darlık ve yeniöy virajları var sizde varsa yeni tavsiye beklerim.

srknsntrk85 yazdı:Selam
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yılmaz yazdı:Nöbette chado Energy boost
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir
|
||||||||||||||