TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Kahve ve Çay Meraklıları / Coffee & Tea Fans

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Kahve ve Çay Meraklıları / Coffee & Tea Fans

Mesaj Yılmaz » 11 Kas 2019, 00:43

Nöbette chado Energy boost

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Yılmaz

Mesaj moy » 11 Kas 2019, 11:31

Noyn yazdı:Resim

Bu markanın farklı çekirdekleri var. İlk önce Cuba'yı almıştım. Colombia ikinci tercihim oldu ama aroma vs olarak Cuba'ya göre cok daha yoğun ve lezzetli.

Moliendo nami diğer kahve.com candır.
Bu ara kahve içmeyi bıraktım gibi (tiroid ilaçları sayesinde kokulara karşı aşırı duyarlı oldum) Önceden haftada bir üretim tesilerine gider alışveriş yapar Sezai beyle biraz laflardık.Dönüştede Çavuşbaşı Polonezköy yollarında biraz viraj kasıp stresimi atar. şirkete geçerdim tam bir antidepresan etkisi :lol: :lol:
Ben genelde sert, asiditesi düşük (ekşilik bozuyor beni) gövdesi tam olan kahvelerden hoşlanıyorum.
benim tarzımda kahvelerden hoşlanıyorsanız Colombia Supremo Huila yı tavsiye ederim yok ben asiditesi yüksek olan sert kahve isterim derseniz tek tavsiyem Brasil Fine Cup Santos olur.Bu 2 sini mutlaka deneyin derim pişman olmazsanız.
Havacılığı ve kahveleri seviyorsanız mutlak ama mutlaka üretim tesisine bi uğrayın.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj Noyn » 11 Kas 2019, 12:43

moy yazdı:
Noyn yazdı:Resim

Bu markanın farklı çekirdekleri var. İlk önce Cuba'yı almıştım. Colombia ikinci tercihim oldu ama aroma vs olarak Cuba'ya göre cok daha yoğun ve lezzetli.

Moliendo nami diğer kahve.com candır.
Bu ara kahve içmeyi bıraktım gibi (tiroid ilaçları sayesinde kokulara karşı aşırı duyarlı oldum) Önceden haftada bir üretim tesilerine gider alışveriş yapar Sezai beyle biraz laflardık.Dönüştede Çavuşbaşı Polonezköy yollarında biraz viraj kasıp stresimi atar. şirkete geçerdim tam bir antidepresan etkisi :lol: :lol:
Ben genelde sert, asiditesi düşük (ekşilik bozuyor beni) gövdesi tam olan kahvelerden hoşlanıyorum.
benim tarzımda kahvelerden hoşlanıyorsanız Colombia Supremo Huila yı tavsiye ederim yok ben asiditesi yüksek olan sert kahve isterim derseniz tek tavsiyem Brasil Fine Cup Santos olur.Bu 2 sini mutlaka deneyin derim pişman olmazsanız.
Havacılığı ve kahveleri seviyorsanız mutlak ama mutlaka üretim tesisine bi uğrayın.

Kahveyi ben de azaltmaya çalışıyorum yoksa spordan önce içtiğimde bir etkisi olmuyor.

Her türlü hava, kara ve deniz araçlarını severim :) tavsiyeniz için teşekkür ederim. İkisini de deneyeceğim.

Viraj için de Bozhane ve Riva yolunu tercih ediyorum. Hem motorla hem de arabayla orman yollarından geçmek insanı yeniliyor.
Noyn

Mesaj moy » 11 Kas 2019, 13:08

Spor ve kahve diyince aklıma gelen ECA efedrin kafein aspirin.
:D :D :D -40 kg verip + 50 kg almayı başaran benden başka kim vardır acaba :lol: :lol: :lol:
Çekmeköyde açıyorum üzerini başlıyorum, reşadiye, cumhuriyet, polonezköy ,öyümce, göllü, paşamandıra, buzhane, riva
(kapodokya caddesi 34-46 nolu yol üzerinden)
Riders cafede 2bira balık+kalamar+karides (riva da restoran tavsiyesine ihtiyacım var)
Dönüşte bazen aynı rotada viraj kasarak bazen Kuzey Marmara yolunda bi top speed yaptıktan sonra eve pamuk gibi olmuş bir şekilde gidiyorum. :thumbup: :thumbup:
viraj için bende darlık ve yeniöy virajları var sizde varsa yeni tavsiye beklerim.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj Noyn » 11 Kas 2019, 14:42

moy yazdı:Spor ve kahve diyince aklıma gelen ECA efedrin kafein aspirin.
:D :D :D -40 kg verip + 50 kg almayı başaran benden başka kim vardır acaba :lol: :lol: :lol:
Çekmeköyde açıyorum üzerini başlıyorum, reşadiye, cumhuriyet, polonezköy ,öyümce, göllü, paşamandıra, buzhane, riva
(kapodokya caddesi 34-46 nolu yol üzerinden)
Riders cafede 2bira balık+kalamar+karides (riva da restoran tavsiyesine ihtiyacım var)
Dönüşte bazen aynı rotada viraj kasarak bazen Kuzey Marmara yolunda bi top speed yaptıktan sonra eve pamuk gibi olmuş bir şekilde gidiyorum. :thumbup: :thumbup:
viraj için bende darlık ve yeniöy virajları var sizde varsa yeni tavsiye beklerim.

Beykoz Akbaba köyünü geçtikten hemen sonra Dereseki köyü mezarlığı var. Tam oradan sola doğru yokuşa dönünce yol Beykoz ormanına çıkıyor, o yol da güzel.
Noyn

Mesaj MrPandül » 12 Kas 2019, 13:01

Selam :)Resim

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
MrPandül

Mesaj cagatay1903 » 13 Kas 2019, 14:00

srknsntrk85 yazdı:Selam :)Resim

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu güzel manzaradan sonra kapalı ortam fotosu ))))

Resim
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj Yılmaz » 13 Kas 2019, 23:03

Yılmaz yazdı:Nöbette chado Energy boost

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotografım tapatalkın azizliğine uğramış :(
Kullanıcı avatarı
Yılmaz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners