@eraslani
Breville BDC600 al覺nabilecek en iyi otomatik makine bence de. Bir ara enplus'ta indirimdeydi elim gitti ama almam覺t覺m
Bende Breville 繹羹t羹c羹 var, fiyat/performans ve kontrol edilebilirlii a癟覺s覺ndan uygun bir cihaz. O 繹zelliklerde daha stabil bir cihaz i癟in en az 2 kat覺 b羹t癟eye 癟覺kmak laz覺m ki evde 癟ok gereksiz olur. (bunu yaz覺nca evdeki setup geldi g繹z羹m羹n 繹n羹ne biraz komik oldu tabi

)
@seruvenci
Paketleme konusunu hi癟 bilmiyorum ama ald覺覺m tat daha doal bir tat gibi sanki. Plastik etkisinden olsa san覺r覺m anla覺l覺rd覺. B繹lge 繹zellii diye d羹羹n羹yordum ben.
Ben de bir ara Bes920 almay覺 d羹羹nm羹t羹m, 癟ift kazanl覺, PID'li falan ama sonra vazge癟tim. Bir arkada makinenin ne kadar az elektronii olursa o kadar iyi olaca覺 konusunda beni ikna etmiti
Ofiste Esam 3000 var, kahve taze ve iyi olursa g羹zel sonu癟 al覺n覺yor fakat s羹t k繹p羹rtmesi olduk癟a yava. Yine de kaps羹ll羹lerden her t羹rl羹 iyidir
@bumingaffar
Syphon'u birka癟 yerde denedim ama nedense begenmedim. Hatta 2. yudumu hi癟 i癟emedim bug羹ne kadar
Kendim kullanmad覺m ama syphon demlerken 癟ok 繹zenli olmak gerekiyor diye duymutum. Baristadan ya da kahveden de olabilir.
Ama seveni de 癟ok tabi