TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Archimed » 14 Ara 2016, 12:27

Tgm yazdı:
Archimed yazdı:
Tgm yazdı:Haftasonu berbat geçti ülkemiz adına. Hepimizin başı sagolsun.
Can sıkıntısından ve kafa dağıtmak adına biraz temizlik yaptım. İç mekanda sonax deri yuzey temizleyici ve genel yuzey temizleyici kullandım. Fotoğraf kapalı mekanda çekildiği icin detaylar belli olmuyor. Dışarıya da ufaktan boya koruma ve parlatma..

Resim

Resim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız çok güzel duruyor, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Lastikler de Michelin Cross Climate galiba?

Archimed çok teşekkürler :) lastikler michelin alpine 5. Yazında continental sportcontact kullanıyorum

Lastiğin desenini benzettim de ;)
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj fsinan » 14 Ara 2016, 19:58

Ben de 6 7 aydır bu adamla takılıyorum, şansgele bir test sürüşü yaptım, hemen Golf'ü sattım. Golf'ten sonra gokart kullanmak kadar zevkli :lol: :thumbup:

Resim
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Tgm » 14 Ara 2016, 21:01

fsinan yazdı:Ben de 6 7 aydır bu adamla takılıyorum, şansgele bir test sürüşü yaptım, hemen Golf'ü sattım. Golf'ten sonra gokart kullanmak kadar zevkli :lol: :thumbup:

Resim

Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? :) etrafımda da 308'i övüyorlar
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj fsinan » 14 Ara 2016, 23:15

Neticede C sınıfı bir araba, dandik Pejo birşey zannetmeyin. ;)

Sadece özgün özellikleri var, motor yani 1.2 turbo 130hp gayet keyifli, kaç senedir yılın motoru seçiliyormuş, kullanınca tanıdık. Şanzuman eat6 Japon Aisin firmasının klasik ama DSC aratmıyor, gerçekten bu konuda hiç alçakgönüllü olmasın pejo nefis. Kendileri yapamadılar Japonlardan almışlar :lol: direksiyon yol tutuş falan Golf'ten çok daha iyi araba direkt. Direksiyonu kıpırdattığınız anda kafa tepki veriyor. Eski 106 lar vardı, şahane keyifli araçlardı. Kendini C sınıfı değil de dahaküçükmüş gibi hissettiriyor (bagaj Golf'ten 100lt daha büyük)...

Yani ben Golf'ten kesinlikle almadığım araba kullanma zevkine döndüm, kalite olarak ben malzemede Golf kadar sıkıntı görmedi şimdilik. Golf'te Doğuş Oto garajından çıkarken gördüğüm depo çalkalanma sesi, havalandırma çıtırtısı ve ön takımdan gelen sesler gibi sorunlar yok şimdilik, Golf o açıdan tam bir hayal kırıklığıydı zaten, gerçi motoru da sağır keyifsizdi ya neyse, bunda kabinde hiç ses yok. 18 jant olmasına rağmen bir A3 kadar tok ve sessiz ve konforlu(Yanak vuruntusu yapan yoldaki boyama paletler dışında). Benimki Allure+ performans paketi. Spor modu ve direksiyonda kulakçıklar var, spor modunda göstergeler kızaıyor, motor coşuyor biraz ses efekti falan da V6 kullanıyorum sanıp bir bok zannediyorsunuz arabayı :lol: İyi fiyat yakalanırsa alınır bence, fakir adamın eğlencesi olabilir.
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj SeiKinetic » 15 Ara 2016, 00:06

fsinan yazdı:Neticede C sınıfı bir araba, dandik Pejo birşey zannetmeyin. ;)

Sadece özgün özellikleri var, motor yani 1.2 turbo 130hp gayet keyifli, kaç senedir yılın motoru seçiliyormuş, kullanınca tanıdık. Şanzuman eat6 Japon Aisin firmasının klasik ama DSC aratmıyor, gerçekten bu konuda hiç alçakgönüllü olmasın pejo nefis. Kendileri yapamadılar Japonlardan almışlar :lol: direksiyon yol tutuş falan Golf'ten çok daha iyi araba direkt. Direksiyonu kıpırdattığınız anda kafa tepki veriyor. Eski 106 lar vardı, şahane keyifli araçlardı. Kendini C sınıfı değil de dahaküçükmüş gibi hissettiriyor (bagaj Golf'ten 100lt daha büyük)...

Yani ben Golf'ten kesinlikle almadığım araba kullanma zevkine döndüm, kalite olarak ben malzemede Golf kadar sıkıntı görmedi şimdilik. Golf'te Doğuş Oto garajından çıkarken gördüğüm depo çalkalanma sesi, havalandırma çıtırtısı ve ön takımdan gelen sesler gibi sorunlar yok şimdilik, Golf o açıdan tam bir hayal kırıklığıydı zaten, gerçi motoru da sağır keyifsizdi ya neyse, bunda kabinde hiç ses yok. 18 jant olmasına rağmen bir A3 kadar tok ve sessiz ve konforlu(Yanak vuruntusu yapan yoldaki boyama paletler dışında). Benimki Allure+ performans paketi. Spor modu ve direksiyonda kulakçıklar var, spor modunda göstergeler kızaıyor, motor coşuyor biraz ses efekti falan da V6 kullanıyorum sanıp bir bok zannediyorsunuz arabayı :lol: İyi fiyat yakalanırsa alınır bence, fakir adamın eğlencesi olabilir.

Golf kaçtı hocam aracınız. Zannediyorum mk.V
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Mesaj ahmety » 15 Ara 2016, 02:51

3.20İ ED 2014 MODEL
Kullanıcı avatarı
ahmety

Mesaj fsinan » 15 Ara 2016, 09:42

2013 model 1.2TSI MK7.
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Tgm » 15 Ara 2016, 11:12

fsinan yazdı:Neticede C sınıfı bir araba, dandik Pejo birşey zannetmeyin. ;)

Öğrencilik yıllarımda kullandığım 206 coupe vardı. Bilmiyorum ilk aracım olduğundan mı, ondan aldığım zevk hala aklımda. Ama Peugeot larda belli bir sürüş zevki var. Çünkü farklı kişilerden de duydum bunu. Allure sanırım en dolusu oluyor. Azımsanmayacak kadar özelliği olduğunu tahmin ediyorum. güle güle kullanın :champ: Golf zaten iyi bir araç olmakla birlikte, ülkemizde markanın fanları tarafından (hatta bi zati golf fanları) çok tutuluyor. Artık pek sorgulamıyorum. Adeta aracın ülkemize has doğruları ve kaideleri var. Yoksa en basic modeli için bile en az 3 ay sıra verilmesinin başka açıklaması olamaz. Gerçi vw in hemen tüm araçları için geçerli bu..
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners