Neticede C sınıfı bir araba, dandik Pejo birşey zannetmeyin.
Sadece özgün özellikleri var, motor yani 1.2 turbo 130hp gayet keyifli, kaç senedir yılın motoru seçiliyormuş, kullanınca tanıdık. Şanzuman eat6 Japon Aisin firmasının klasik ama DSC aratmıyor, gerçekten bu konuda hiç alçakgönüllü olmasın pejo nefis. Kendileri yapamadılar Japonlardan almışlar

direksiyon yol tutuş falan Golf'ten çok daha iyi araba direkt. Direksiyonu kıpırdattığınız anda kafa tepki veriyor. Eski 106 lar vardı, şahane keyifli araçlardı. Kendini C sınıfı değil de dahaküçükmüş gibi hissettiriyor (bagaj Golf'ten 100lt daha büyük)...
Yani ben Golf'ten kesinlikle almadığım araba kullanma zevkine döndüm, kalite olarak ben malzemede Golf kadar sıkıntı görmedi şimdilik. Golf'te Doğuş Oto garajından çıkarken gördüğüm depo çalkalanma sesi, havalandırma çıtırtısı ve ön takımdan gelen sesler gibi sorunlar yok şimdilik, Golf o açıdan tam bir hayal kırıklığıydı zaten, gerçi motoru da sağır keyifsizdi ya neyse, bunda kabinde hiç ses yok. 18 jant olmasına rağmen bir A3 kadar tok ve sessiz ve konforlu(Yanak vuruntusu yapan yoldaki boyama paletler dışında). Benimki Allure+ performans paketi. Spor modu ve direksiyonda kulakçıklar var, spor modunda göstergeler kızaıyor, motor coşuyor biraz ses efekti falan da V6 kullanıyorum sanıp bir bok zannediyorsunuz arabayı

İyi fiyat yakalanırsa alınır bence, fakir adamın eğlencesi olabilir.
"Money has no owners, has spenders". -Omar