erenedip yazdı:Divers istedigimde divers i kalmadi quartz i var denmesi benim icin alis veris yapmamak icin yeterli bir sebep. (Saat&saat)
mosef yazdı:saat ve saat ile ilgili genel izlenimim, sattığı ürünle ilgili bilgi sahibi olmayan, saat dünyasından habersiz satıcılardan oluşan bir mağaza. hiç bir şekilde içeri girdiğiniz zaman size doğru bir bilgi verilmiyor. bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama sattığı ürün ile ilgili bilgi sahibi bir saat ve saat satıcısına daha hiç rastlamadım. buradan herhangi bir alışveriş yapacağımı da sanmıyorum.
TSayiR yazdı:Saatvesaat'i kötülemek ya da karalamak gibi bir düşüncem olmadı ancak saatvesaat "distribütör" ayağına!! fiyatları her zaman çok yüksek tutmakta ve indirim yapmamaktadır.
Clubaqua arkadaşımızın verdiği örneği ben bizzat yaşadım, tecrübem bu kadar tesadüf olur![]()
Guess0247G3 model saati ben de almıştım ve sadece birkaç defa kullanmıştım hatta daha geçen hafta sahibindende sattım.
Saatvesaat sitesinde şu an itibariyle https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Guess/GUW0247G3/PD 631 tl.. ve ben saati lidyana da geçen ay stoklarda tükenen fiyatı 429'a gördüm ve lidyanadan 1,5 sene önce filan 389 a almıştım ve o zaman da saatvesaat de bu fiyatlardaydı.. Saatvesaat bu fiyat politikasını sürdürdüğü sürece sadece saat denemek için girerim denerim ve internetten alırım![]()
yani demem o ki sırf distribütör ve garanti ayağına saatvesaat ten de Kosovalıdan da konyalıdan da vs vs.den de firma önemli değil ARAŞTIRMADAN fahiş fiyatlara saat alınmasına karşıyım eğer çok paranız varsa bana verin ben size bulup alayım farkı da benim olsun!![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir
|
||||||||||||||