TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Nereden Saat Al覺nmal覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nereden Saat Al覺nmal覺

Mesaj erenedip » 13 Mar 2016, 15:17

Divers istedigimde divers i kalmadi quartz i var denmesi benim icin alis veris yapmamak icin yeterli bir sebep. (Saat&saat)
Kullan覺c覺 avatar覺
erenedip

Ya: 40
Kay覺t: 27 Ara 2015, 14:36

Mesaj tansu » 31 Eki 2016, 22:45

saat-bayi sitesi g羹venilir mi ordan al覺s veri yapan var m覺
SLAZENGER SL.09.1235.3.01 BAYAN KOL SAAT襤Ni al覺cam ve en ucuz orda buldum orjinal olmama gibi bi durum olab覺l覺r mi
Kullan覺c覺 avatar覺
tansu

Kay覺t: 31 Eki 2016, 21:39

Mesaj darksilence » 02 Kas 2016, 02:20

erenedip yazd覺:Divers istedigimde divers i kalmadi quartz i var denmesi benim icin alis veris yapmamak icin yeterli bir sebep. (Saat&saat)

Skeleton istediinizde ne verirdi yada ne 繹nerirdi acaba merak ettim :?:
"As the Years Go Passing By..."
Kullan覺c覺 avatar覺
darksilence

Ya: 42
Kay覺t: 24 Au 2012, 13:09

Mesaj rtalhaustun » 03 Kas 2016, 00:00

mosef yazd覺:saat ve saat ile ilgili genel izlenimim, satt覺覺 羹r羹nle ilgili bilgi sahibi olmayan, saat d羹nyas覺ndan habersiz sat覺c覺lardan oluan bir maaza. hi癟 bir ekilde i癟eri girdiiniz zaman size doru bir bilgi verilmiyor. bana m覺 繹yle denk geldi bilmiyorum ama satt覺覺 羹r羹n ile ilgili bilgi sahibi bir saat ve saat sat覺c覺s覺na daha hi癟 rastlamad覺m. buradan herhangi bir al覺veri yapaca覺m覺 da sanm覺yorum.

Kat覺l覺yorum. :thumbup:
in love w/ Cartier
Kullan覺c覺 avatar覺
rtalhaustun

Kay覺t: 22 Oca 2016, 02:07

Mesaj evsen81 » 03 Kas 2016, 19:29

TSayiR yazd覺:Saatvesaat'i k繹t羹lemek ya da karalamak gibi bir d羹羹ncem olmad覺 ancak saatvesaat "distrib羹t繹r" aya覺na!! fiyatlar覺 her zaman 癟ok y羹ksek tutmakta ve indirim yapmamaktad覺r.
Clubaqua arkada覺m覺z覺n verdii 繹rnei ben bizzat yaad覺m, tecr羹bem bu kadar tesad羹f olur :)
Guess0247G3 model saati ben de alm覺t覺m ve sadece birka癟 defa kullanm覺t覺m hatta daha ge癟en hafta sahibindende satt覺m.
Saatvesaat sitesinde u an itibariyle https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Guess/GUW0247G3/PD 631 tl.. ve ben saati lidyana da ge癟en ay stoklarda t羹kenen fiyat覺 429'a g繹rd羹m ve lidyanadan 1,5 sene 繹nce filan 389 a alm覺t覺m ve o zaman da saatvesaat de bu fiyatlardayd覺.. Saatvesaat bu fiyat politikas覺n覺 s羹rd羹rd羹羹 s羹rece sadece saat denemek i癟in girerim denerim ve internetten al覺r覺m :thumbup:

yani demem o ki s覺rf distrib羹t繹r ve garanti aya覺na saatvesaat ten de Kosoval覺dan da konyal覺dan da vs vs.den de firma 繹nemli deil ARATIRMADAN fahi fiyatlara saat al覺nmas覺na kar覺y覺m eer 癟ok paran覺z varsa bana verin ben size bulup alay覺m fark覺 da benim olsun! :thumbup: :thumbup:

Aynen saat ve saat elemanlar覺 ukala ve bilgisiz :thumbup:
Ya olduun gibi g繹r羹n ya da g繹r羹nd羹羹n gibi ol.
Kullan覺c覺 avatar覺
evsen81

Ya: 43
Kay覺t: 25 Nis 2014, 19:29

Mesaj alihoca » 03 Kas 2016, 21:58

Sirkeci'den pazarl覺k yap覺larak al覺nmal覺 l璽kin; 襤stanbul uzak geliyorsa internetten al覺nabilir. Tevfik Ayd覺n'覺 tavsiye edebilirim. Sitesinden bakar beenir maazay覺 atarsan覺z pazarl覺k da yapabilirsiniz havale sonras覺 kargoyla g繹nderirler. ahsen ben bu ekilde saat alm覺t覺m
Tempus erit auri pretium!
Kullan覺c覺 avatar覺
alihoca

Ya: 40
Kay覺t: 09 Eki 2016, 23:44

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Eterna ve 195 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners