erenedip yazd覺:Divers istedigimde divers i kalmadi quartz i var denmesi benim icin alis veris yapmamak icin yeterli bir sebep. (Saat&saat)
mosef yazd覺:saat ve saat ile ilgili genel izlenimim, satt覺覺 羹r羹nle ilgili bilgi sahibi olmayan, saat d羹nyas覺ndan habersiz sat覺c覺lardan oluan bir maaza. hi癟 bir ekilde i癟eri girdiiniz zaman size doru bir bilgi verilmiyor. bana m覺 繹yle denk geldi bilmiyorum ama satt覺覺 羹r羹n ile ilgili bilgi sahibi bir saat ve saat sat覺c覺s覺na daha hi癟 rastlamad覺m. buradan herhangi bir al覺veri yapaca覺m覺 da sanm覺yorum.
TSayiR yazd覺:Saatvesaat'i k繹t羹lemek ya da karalamak gibi bir d羹羹ncem olmad覺 ancak saatvesaat "distrib羹t繹r" aya覺na!! fiyatlar覺 her zaman 癟ok y羹ksek tutmakta ve indirim yapmamaktad覺r.
Clubaqua arkada覺m覺z覺n verdii 繹rnei ben bizzat yaad覺m, tecr羹bem bu kadar tesad羹f olur![]()
Guess0247G3 model saati ben de alm覺t覺m ve sadece birka癟 defa kullanm覺t覺m hatta daha ge癟en hafta sahibindende satt覺m.
Saatvesaat sitesinde u an itibariyle https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Guess/GUW0247G3/PD 631 tl.. ve ben saati lidyana da ge癟en ay stoklarda t羹kenen fiyat覺 429'a g繹rd羹m ve lidyanadan 1,5 sene 繹nce filan 389 a alm覺t覺m ve o zaman da saatvesaat de bu fiyatlardayd覺.. Saatvesaat bu fiyat politikas覺n覺 s羹rd羹rd羹羹 s羹rece sadece saat denemek i癟in girerim denerim ve internetten al覺r覺m![]()
yani demem o ki s覺rf distrib羹t繹r ve garanti aya覺na saatvesaat ten de Kosoval覺dan da konyal覺dan da vs vs.den de firma 繹nemli deil ARATIRMADAN fahi fiyatlara saat al覺nmas覺na kar覺y覺m eer 癟ok paran覺z varsa bana verin ben size bulup alay覺m fark覺 da benim olsun!![]()
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 54 misafir
|