bence de konunun tatlıya bağlanması dileğiyle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
abice yazdı:Ben sadece şunu belirtmek isterim, konu ilk başladığında bahsedilen kenara 2-3 TL veya usd atılarak alınacak pahalı bir saat değildi. Yani şu kadar ayırırsan bilmem kaç sene sonra şu saati alabilirsin değil konu yanlış hatırlamıyorsam. Bugün lüks bir saat aldığında kullanacağın süre (belki çocuğunuz bile kullanacak) veya elden çıkarma durumunda; kullandığımız süre boyunca günlük maliyetini düşündüğünüzde bu miktarlara geliyor diye bahsedilmişti. Ground'a katılıyorum konu tatlıya bağlansın. Gereksiz yere gerginlikler inatlaşmalar kırıcı oluyor.![]()
eraslani yazdı:abice yazdı:Ben sadece şunu belirtmek isterim, konu ilk başladığında bahsedilen kenara 2-3 TL veya usd atılarak alınacak pahalı bir saat değildi. Yani şu kadar ayırırsan bilmem kaç sene sonra şu saati alabilirsin değil konu yanlış hatırlamıyorsam. Bugün lüks bir saat aldığında kullanacağın süre (belki çocuğunuz bile kullanacak) veya elden çıkarma durumunda; kullandığımız süre boyunca günlük maliyetini düşündüğünüzde bu miktarlara geliyor diye bahsedilmişti. Ground'a katılıyorum konu tatlıya bağlansın. Gereksiz yere gerginlikler inatlaşmalar kırıcı oluyor.![]()
manil 1-2 lira demişti belkide sembolik olarak..ben 1-2-3 yetmez daha yüksek dedim..en son 3 usd olarak fiyat belirlendi![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 210 misafir
|