bence de konunun tatl覺ya balanmas覺 dileiyle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
abice yazd覺:Ben sadece unu belirtmek isterim, konu ilk balad覺覺nda bahsedilen kenara 2-3 TL veya usd at覺larak al覺nacak pahal覺 bir saat deildi. Yani u kadar ay覺r覺rsan bilmem ka癟 sene sonra u saati alabilirsin deil konu yanl覺 hat覺rlam覺yorsam. Bug羹n l羹ks bir saat ald覺覺nda kullanaca覺n s羹re (belki 癟ocuunuz bile kullanacak) veya elden 癟覺karma durumunda; kulland覺覺m覺z s羹re boyunca g羹nl羹k maliyetini d羹羹nd羹羹n羹zde bu miktarlara geliyor diye bahsedilmiti. Ground'a kat覺l覺yorum konu tatl覺ya balans覺n. Gereksiz yere gerginlikler inatlamalar k覺r覺c覺 oluyor.![]()
eraslani yazd覺:abice yazd覺:Ben sadece unu belirtmek isterim, konu ilk balad覺覺nda bahsedilen kenara 2-3 TL veya usd at覺larak al覺nacak pahal覺 bir saat deildi. Yani u kadar ay覺r覺rsan bilmem ka癟 sene sonra u saati alabilirsin deil konu yanl覺 hat覺rlam覺yorsam. Bug羹n l羹ks bir saat ald覺覺nda kullanaca覺n s羹re (belki 癟ocuunuz bile kullanacak) veya elden 癟覺karma durumunda; kulland覺覺m覺z s羹re boyunca g羹nl羹k maliyetini d羹羹nd羹羹n羹zde bu miktarlara geliyor diye bahsedilmiti. Ground'a kat覺l覺yorum konu tatl覺ya balans覺n. Gereksiz yere gerginlikler inatlamalar k覺r覺c覺 oluyor.![]()
manil 1-2 lira demiti belkide sembolik olarak..ben 1-2-3 yetmez daha y羹ksek dedim..en son 3 usd olarak fiyat belirlendi![]()
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Mtn, onurkoseoglu, sasuta ve 47 misafir
|