Erenköyde nerdesiniz bilmiyorum ama görmemem imkansız,ben Garantinin sokagındayım Beymenın karşı sokagı serafettin sokak.Ben aracı aldım ilk gün 25lt falandı zaman içinde onu 9lt lere kadar düşürdüm daha doğrusu kendisi düştü cunku ekonomi yapmadım o dönem.Hatta eco pro modunu sevmediğim için iptal ettirdim benim cocuk startta direkt comfort modda başlıyor start stop kapalı halde,istersen eco pro ya alıyorum.Forumlarda 6lt yaktıranlar görünce inanmadım sehiriçi olduguna ve denemeye karar verdim.Aracım 10.000km de,kullanımım %70 sehiriçi %30 sahilyolundan tuzlaya git-gel seklindeydi 1.5 ayda 9lt den 7.5lt ye düşürdüm.Bu bahsettiğim rakam anlık yada sıfırlamadan itibaren olan değil en genel ortalamadır.Forumdan en son Mert gördü yuh daha nolsun dizelmi bu dedi

Ogün bostancı sahilden sabancı üniversitesine gittik geldik full tapagaz döndüğümüzde 7.6 görünüyodu iner bikaç gune 7.5 a amaaaaa bu işin sehiriçi dibi 7.5 buna emın olun 6.5 diyenler birtarafından sallıyor.
Otomatik arabayı kullanmayı bilen özellikle dedemizin 4 ileri 200E Mercedesi değilde teknolojık yenı nesil araclardansa Düz vitesten daha az yaktırmak mumkun.Otomatik düz vites gibi ayagınızı gazdan cekince kompresöre binmez akar gider yağ gibi,düz viteste ayagınızı gazdan cekseniz akmaz yığılır boşa atsanız yakıt yakmaya devam edersiniz.Benim gazlama hikayelerime gelirsekte benim öncelikle hobim merakım zaten kucuk yaştan beri otomobiller oldugu Diecast Kol saati bunlar yan kollar oldugu için agzımı tutamıyorum bir muhabbet dönüyor haklısınız

Son olarak at the end sizin aracı nasıl kullandıgınızı bilmiyorum ama sorun olması muhtemel.Ben o kadar yakan i ED ye denk gelmedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk