TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Arabalarımız / TSF Üyeleri Neye Biniyor ?

Mesaj eraslani » 18 Nis 2016, 18:35

Resim
Halk arabası,biz mutluyuz şimdilik:)

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj platinum » 18 Nis 2016, 22:25

Yeni şirket arabam ve sınırsız bedava mazot.

Ne diyeyim; patronum sağolsun, şirketim varolsun.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
platinum

Mesaj rtalhaustun » 18 Nis 2016, 22:34

platinum yazdı:Yeni şirket arabam ve sınırsız bedava mazot.

Resim

Resim

Hayırlı olsun.. Ruhu olan bir klasik. :thumbup: Sınırsız mazot da her erkeğin hayali.
in love w/ Cartier
Kullanıcı avatarı
rtalhaustun

Mesaj platinum » 18 Nis 2016, 22:51

rtalhaustun yazdı:
Hayırlı olsun.. Ruhu olan bir klasik. :thumbup: Sınırsız mazot da her erkeğin hayali.

Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
platinum

Mesaj Bg17 » 19 Nis 2016, 03:14

platinum yazdı:Yeni şirket arabam ve sınırsız bedava mazot.

Resim

Resim

Sanirim ford ranger, ben iki gun kullandim, oynamasi acayip keyifli bir arac. Dag bayir her yere vurulur. Gule gule kullan.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj miklaaa » 19 Nis 2016, 04:34

Baran yazdı:Her BMW kullanın benim gibi katil değil :) Sakin kullanımdada keyif veren otomobiller Bemeveler 4.18 de gayet guzel ama zevk meselesi ben 5 serisi GT 3 serisi GT yi X6 nın binek versiyonu olarak gördüğümden tasarımları bana kambur geliyor..

Forumda hangi konuya bakarsam bakayım sizin gazlama hikayelerinizle karşılaşıyorum (yanlış anlamayın keyifle okuyorum) ama ona rağmen sakin kullanımda 7.7 arabayı zorladığımda ise 9-10 litre yakıyor demişsiniz bir mesajınızda oraya biraz kafam takıldı sormak istedim arabalarımız aynı sürüş tarzımı ortalamaya vurmak gerekirse ben 60% sport+ ya da Dsc off 40% eco pro da sürmeme rağmen dün çektiğim fotoğrafta 500 km ortalamam 13L/100km di ki şuana kadar 12.5Lden az depo ortalamam olmadı(2015 ocak trafiğe çıkışlı şuan 23k kmde)ondan sonraki 30km ortalamam 15.9 litre ama onu saymıyorum kısa mesafe sonuçta full gazlamadan kaynaklı abartı bir rakam. Acaba benim arabada mı problem var yoksa bende mi problem var dışarıdan gören biri m3 sürüyorum zanneder alt tarafı 1.6 170hp

Bu arada bende Erenköyde oturuyorum elbet denk gelmişizdir yolda :)

ResimResim
Kullanıcı avatarı
miklaaa

Mesaj Baran » 19 Nis 2016, 06:39

Erenköyde nerdesiniz bilmiyorum ama görmemem imkansız,ben Garantinin sokagındayım Beymenın karşı sokagı serafettin sokak.Ben aracı aldım ilk gün 25lt falandı zaman içinde onu 9lt lere kadar düşürdüm daha doğrusu kendisi düştü cunku ekonomi yapmadım o dönem.Hatta eco pro modunu sevmediğim için iptal ettirdim benim cocuk startta direkt comfort modda başlıyor start stop kapalı halde,istersen eco pro ya alıyorum.Forumlarda 6lt yaktıranlar görünce inanmadım sehiriçi olduguna ve denemeye karar verdim.Aracım 10.000km de,kullanımım %70 sehiriçi %30 sahilyolundan tuzlaya git-gel seklindeydi 1.5 ayda 9lt den 7.5lt ye düşürdüm.Bu bahsettiğim rakam anlık yada sıfırlamadan itibaren olan değil en genel ortalamadır.Forumdan en son Mert gördü yuh daha nolsun dizelmi bu dedi :) Ogün bostancı sahilden sabancı üniversitesine gittik geldik full tapagaz döndüğümüzde 7.6 görünüyodu iner bikaç gune 7.5 a amaaaaa bu işin sehiriçi dibi 7.5 buna emın olun 6.5 diyenler birtarafından sallıyor.

Otomatik arabayı kullanmayı bilen özellikle dedemizin 4 ileri 200E Mercedesi değilde teknolojık yenı nesil araclardansa Düz vitesten daha az yaktırmak mumkun.Otomatik düz vites gibi ayagınızı gazdan cekince kompresöre binmez akar gider yağ gibi,düz viteste ayagınızı gazdan cekseniz akmaz yığılır boşa atsanız yakıt yakmaya devam edersiniz.Benim gazlama hikayelerime gelirsekte benim öncelikle hobim merakım zaten kucuk yaştan beri otomobiller oldugu Diecast Kol saati bunlar yan kollar oldugu için agzımı tutamıyorum bir muhabbet dönüyor haklısınız :) Son olarak at the end sizin aracı nasıl kullandıgınızı bilmiyorum ama sorun olması muhtemel.Ben o kadar yakan i ED ye denk gelmedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj miklaaa » 19 Nis 2016, 12:28

Galiba arabayı kısa mesafelerde kullanmanında etkisi var 30% sahil yolu bile ortalamayı baya düşürür gibi geliyor çünkü arabaya uzun yolda çok rahat 6L yaktırmak mümkün ama ben 95% şehir içinde trafikte erenköy kayışdağı arası ya da cadde ortalama hızım 22 km. Az yaksın derdinde değilim sonuçta atik kullanıyorum gazlamasam bile en basitinden ışıklardan kalkarken bile yüklenirim gaza dayanamıyorum yavaş gitmeye ayda en az 3 bazen 4 depo alıyorum. 1 hafta deneyim full eco pro sakin kullanmayı bakalım sizin 7.7 ise ben 8.5 - 9 a düşsem bir problem yok diyebiliriz. İlk bakımdan sonra düşer diyorlardı 23k kmde 2 bakıma girdi ama değişme yok:). Teşekkür ediyorum cevabınız için.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
miklaaa

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners