TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj Baran » 27 Tem 2015, 16:39

Hsnmrycl yazdı:
Baran yazdı:Dupontla 1 puro yakılmaz 2 dupont açık havada kullanilmaz ikisinide denedim ama başarılı olamadim en sonunda sattim Dupontumu.Cok guzel puro cakmaklari var kardesim onlardan edin birtane.Gazlı cakmaklar bozar puronun tadını ;)

bu yanlış bilgileri bir de madde madde sıralayınca dayanamadım.
ben yazmaya üşeniyorum ama işi bilen biri dupont ve puro ilişkisi hakkında yazar mutlaka.

Resim

Biz purocu degiliz sen yillarin purocususun kardes ogrendik iyi oldu valla ben yanlis biliyomusum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Ce262 » 27 Tem 2015, 16:51

Hsnmrycl, Aladagli, Afiyetler :champ: :champ:

Whiskey :champ: :champ:

MertYe yazdı:Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba :?:

Bu konuda cok daha bilgili arkadaslar yardimci olacaktir, fakat bu baslikta geriye donuk mesajlari okuyarak cok faydali bilgiler bulabileceginizden eminim :thumbup:

Ingiltere'ye donerken "graduation cigar" icin bir degisiklik yapmak istedim.. :D

Resim

Resim
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj Clk » 27 Tem 2015, 21:28

MertYe yazdı:Bu puro merakı beni yavaştan sarmaya başladı forum yüzünden. Yanlış bilmiyorsam Istanbulda birkac tane cigar lounge var. Konsept olarak oturup puro iciliyor diye biliyorum icerde aktivite olarak baska birşey var mıdır? Genel olarak başlangıç seviyesi olan puroların fiyatları ne seviyelerdedir ve puroya başlangıç için yumuşak içimli hangi puroları önerebilirsiniz diye danışmak istiyorum. Bu tavsiyeler loungelarda olmasa bile dışardan alıp icebilmek ve deneyebilmek adına en azından. Teşekkür ederim.

MertYe, bu is al bununla basla diyebilecegin bir is degil. Buraya kim ne yazarsa yazsin son söz senin damak tadin'a ait ;)

Tavsiye olarakta kalkip 100 TL+ parayi belkide tadina bile varamayacagin tek bir puroya vermektense Davidoff Robusto gibi orta sertlikte fiyat/performans orani harika bir puro ile baslayabilirsin.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj whiskey » 28 Tem 2015, 03:34

Cem, tebrikler! Başarılarının devamını dilerim. Senin adına çok sevindim. Umarım ileride bol bol kutlama purosu yakarsın. :champ: Bizim oralara gelirsen ikinci kutlamayı yapalım. Bu sefer kutlama puron benden. :thumbup: :champ:

MertYe yazdı:Bu puro merakı beni yavaştan sarmaya başladı forum yüzünden. Yanlış bilmiyorsam Istanbulda birkac tane cigar lounge var. Konsept olarak oturup puro iciliyor diye biliyorum icerde aktivite olarak baska birşey var mıdır? Genel olarak başlangıç seviyesi olan puroların fiyatları ne seviyelerdedir ve puroya başlangıç için yumuşak içimli hangi puroları önerebilirsiniz diye danışmak istiyorum. Bu tavsiyeler loungelarda olmasa bile dışardan alıp icebilmek ve deneyebilmek adına en azından. Teşekkür ederim.

Bu başlık altında bu tür sorular defalarca yanıtlandı. Biraz geriye gidilirse tüm cevaplar rahatlıkla bulunabilir. :champ:

Clk, yükselen kur ile bahsettiğin puro 100 tl'yi fazlasıyla geçiyor. Çünkü çok büyük ihtimal tekli bulunamayacak ve minimum 3'lüsü alınacak. Ayrıca bence Davidoff şuan için oldukça gereksiz bir tercih olacaktır..
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj Clk » 28 Tem 2015, 07:01

Whiskey, meraklandirdin beni. Neden robusto'yu gereksiz tercih olarak nitelendirdin? Avrupa fiyati 18-20 Euro arasinda degisir, bu fiyata isciligi cok iyi. Aroma v.s. olayina girmeyelim cünkü daha hic puro icmemis birisi icin bu detaylarin tadina varmak pek mümkün degil.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj fartini » 28 Tem 2015, 11:20

oooo ben bu başlığı neden görmedim daha önce...
puro konusunda kendi çapımda tecrübeli sayılırım.
size ucuz ama kaliteli bir marka söyleyeyim.
İtalyan Toscano serileri.fiyatına göre çok iyidir
Kübaları daha sonra konuşuruz.
Kullanıcı avatarı
fartini

Mesaj fartini » 28 Tem 2015, 11:25

ofisteki çekmecemden bir kare...

Resim
Kullanıcı avatarı
fartini

Mesaj Ce262 » 28 Tem 2015, 12:36

Whiskey yazdı:Cem, tebrikler! Başarılarının devamını dilerim. Senin adına çok sevindim. Umarım ileride bol bol kutlama purosu yakarsın. :champ: Bizim oralara gelirsen ikinci kutlamayı yapalım. Bu sefer kutlama puron benden. :thumbup: :champ:

Can, cok tesekkur ederim! :champ: Yakinda gelecegim, bu teklifini unutmam, soyleyeyim :D Cok guzel olur :thumbup: Iyi dileklerin icin tekrardan tesekkur ederim :champ:

Kutu acilisini da yapmisken, artik kalan fotograflari da paylasabilirim :lol:

Resim

Resim

Resim
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners