TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj Baran » 27 Tem 2015, 16:39

Hsnmrycl yazd覺:
Baran yazd覺:Dupontla 1 puro yak覺lmaz 2 dupont a癟覺k havada kullanilmaz ikisinide denedim ama baar覺l覺 olamadim en sonunda sattim Dupontumu.Cok guzel puro cakmaklari var kardesim onlardan edin birtane.Gazl覺 cakmaklar bozar puronun tad覺n覺 ;)

bu yanl覺 bilgileri bir de madde madde s覺ralay覺nca dayanamad覺m.
ben yazmaya 羹eniyorum ama ii bilen biri dupont ve puro ilikisi hakk覺nda yazar mutlaka.

Resim

Biz purocu degiliz sen yillarin purocususun kardes ogrendik iyi oldu valla ben yanlis biliyomusum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Ce262 » 27 Tem 2015, 16:51

Hsnmrycl, Aladagli, Afiyetler :champ: :champ:

Whiskey :champ: :champ:

MertYe yazd覺:Bana bu konuda yard覺mc覺 olabilecek kimse yok mu acaba :?:

Bu konuda cok daha bilgili arkadaslar yardimci olacaktir, fakat bu baslikta geriye donuk mesajlari okuyarak cok faydali bilgiler bulabileceginizden eminim :thumbup:

Ingiltere'ye donerken "graduation cigar" icin bir degisiklik yapmak istedim.. :D

Resim

Resim
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullan覺c覺 avatar覺
Ce262

Ya: 32
Kay覺t: 01 Eki 2013, 22:51

Mesaj Clk » 27 Tem 2015, 21:28

MertYe yazd覺:Bu puro merak覺 beni yavatan sarmaya balad覺 forum y羹z羹nden. Yanl覺 bilmiyorsam Istanbulda birkac tane cigar lounge var. Konsept olarak oturup puro iciliyor diye biliyorum icerde aktivite olarak baska birey var m覺d覺r? Genel olarak balang覺癟 seviyesi olan purolar覺n fiyatlar覺 ne seviyelerdedir ve puroya balang覺癟 i癟in yumuak i癟imli hangi purolar覺 繹nerebilirsiniz diye dan覺mak istiyorum. Bu tavsiyeler loungelarda olmasa bile d覺ardan al覺p icebilmek ve deneyebilmek ad覺na en az覺ndan. Teekk羹r ederim.

MertYe, bu is al bununla basla diyebilecegin bir is degil. Buraya kim ne yazarsa yazsin son s繹z senin damak tadin'a ait ;)

Tavsiye olarakta kalkip 100 TL+ parayi belkide tadina bile varamayacagin tek bir puroya vermektense Davidoff Robusto gibi orta sertlikte fiyat/performans orani harika bir puro ile baslayabilirsin.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj whiskey » 28 Tem 2015, 03:34

Cem, tebrikler! Baar覺lar覺n覺n devam覺n覺 dilerim. Senin ad覺na 癟ok sevindim. Umar覺m ileride bol bol kutlama purosu yakars覺n. :champ: Bizim oralara gelirsen ikinci kutlamay覺 yapal覺m. Bu sefer kutlama puron benden. :thumbup: :champ:

MertYe yazd覺:Bu puro merak覺 beni yavatan sarmaya balad覺 forum y羹z羹nden. Yanl覺 bilmiyorsam Istanbulda birkac tane cigar lounge var. Konsept olarak oturup puro iciliyor diye biliyorum icerde aktivite olarak baska birey var m覺d覺r? Genel olarak balang覺癟 seviyesi olan purolar覺n fiyatlar覺 ne seviyelerdedir ve puroya balang覺癟 i癟in yumuak i癟imli hangi purolar覺 繹nerebilirsiniz diye dan覺mak istiyorum. Bu tavsiyeler loungelarda olmasa bile d覺ardan al覺p icebilmek ve deneyebilmek ad覺na en az覺ndan. Teekk羹r ederim.

Bu bal覺k alt覺nda bu t羹r sorular defalarca yan覺tland覺. Biraz geriye gidilirse t羹m cevaplar rahatl覺kla bulunabilir. :champ:

Clk, y羹kselen kur ile bahsettiin puro 100 tl'yi fazlas覺yla ge癟iyor. 羹nk羹 癟ok b羹y羹k ihtimal tekli bulunamayacak ve minimum 3'l羹s羹 al覺nacak. Ayr覺ca bence Davidoff uan i癟in olduk癟a gereksiz bir tercih olacakt覺r..
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj Clk » 28 Tem 2015, 07:01

Whiskey, meraklandirdin beni. Neden robusto'yu gereksiz tercih olarak nitelendirdin? Avrupa fiyati 18-20 Euro arasinda degisir, bu fiyata isciligi cok iyi. Aroma v.s. olayina girmeyelim c羹nk羹 daha hic puro icmemis birisi icin bu detaylarin tadina varmak pek m羹mk羹n degil.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj fartini » 28 Tem 2015, 11:20

oooo ben bu bal覺覺 neden g繹rmedim daha 繹nce...
puro konusunda kendi 癟ap覺mda tecr羹beli say覺l覺r覺m.
size ucuz ama kaliteli bir marka s繹yleyeyim.
襤talyan Toscano serileri.fiyat覺na g繹re 癟ok iyidir
K羹balar覺 daha sonra konuuruz.
Kullan覺c覺 avatar覺
fartini

Kay覺t: 01 Haz 2013, 02:10

Mesaj fartini » 28 Tem 2015, 11:25

ofisteki 癟ekmecemden bir kare...

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fartini

Kay覺t: 01 Haz 2013, 02:10

Mesaj Ce262 » 28 Tem 2015, 12:36

Whiskey yazd覺:Cem, tebrikler! Baar覺lar覺n覺n devam覺n覺 dilerim. Senin ad覺na 癟ok sevindim. Umar覺m ileride bol bol kutlama purosu yakars覺n. :champ: Bizim oralara gelirsen ikinci kutlamay覺 yapal覺m. Bu sefer kutlama puron benden. :thumbup: :champ:

Can, cok tesekkur ederim! :champ: Yakinda gelecegim, bu teklifini unutmam, soyleyeyim :D Cok guzel olur :thumbup: Iyi dileklerin icin tekrardan tesekkur ederim :champ:

Kutu acilisini da yapmisken, artik kalan fotograflari da paylasabilirim :lol:

Resim

Resim

Resim
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullan覺c覺 avatar覺
Ce262

Ya: 32
Kay覺t: 01 Eki 2013, 22:51

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners