Onat覺m hosgeldin
BMW herzaman sertti ama en azindan 3 serisi icin konusursakki ezbere bilirim her kasasini uzun yillar kullandim,e90 cok kotu bir kombinasyondu.Takoz gibi runflatler ve baarisiz direksiyon servosu ustune bide 17-18 jantlar eklenince BMW ci ustune sert araba seven beni bile deli etti.Dizayn desen dizayn yok alette konfor desen o yok 2.0 dizelle senelerce satis yapabildiler.2008de 204 羹 alirken e90 dusunmedim bile cunku dizayni cok kotuydu 204 acayip yakisikliydi ve yeni cikmisti.Valla ben sap覺na kadar BMW ciyimdir ozellikle 2000li yillarda beni taniyanlar iyi bilir bunu
SLK aldim once, Mercedesi yumusak diye lanse ederler,arac takozdu heryerinden ses geliyordu vs ama markaya 1 sans daha verip w204 aldim ilk ciktiginda.Dizayni inanilmaz basariliydi ki hala cok begenirim.Beyaz yeni moda olmus cam tavan camlar filmli AMG paket... O aracimi cok sevdim gozum gibide baktim ama memnun kalmadim.Ici bana cok batmasada kalitesizdi oturma pozisyonu hala solerim her ayari denememe ragmen bel agrisi yapiyordu 繹n konsolun yapisi sebebiyle olsa gerek track mode surus pozisyonuna ayarlayamiyordum direksiyonu koltugu.SLK da o sorun yoktu.W204 e yol tutturmak icin yapmadigim denemedigim yurur aksam kombinasyonu kalmadi.Orjinal 17 amg lerle continantal sonra 18 orjinal amg lerle bridgestone potenza (Turkiyedeki tek siparisle getirtilen opsiyon jantlar) en sondada 18 lerle continantal sport contact 3 ler.Orjinal helazonlar yumusaktir dedik 3luk eibach yay koydum jantlari iyice buyutelim dedim 19 bbs LM koydum 5lik H&R yay koyduk yok en son 羹midimi kesip herseyi s繹ktum sattim.Arac beni surus olarak hicbir zaman tatmin etmedi.Belkide surusu cok iyiydi ben BMW dinamikleri aradim bilmiyorum.
e90 makyajlaninca kardesime aldik,halada biniyor.BMW tasarimcisini degistirdi ve ortaya yine buram buram BMW kokan f30 cikti.E90 la arasinda daglar var.Gelelim yuruyen aksama Onat覺m.Kesinlikle yumusak bir ayari yok oncelikle onu soyleyeyim.Sertliginin yaninda yoldaki darbeleride o kadar guzel s繹n羹ml羹yorki ben hayatimda b繹le kombinasyon gormedim.Zaten tum otomobil dergileri Carviser lar otomotiv camiasi hayran.Ben dogrusu abarttiklarini dusunmustum ama 4 gundur tepesinden inmedim,hakkaten cok iyi ya ki ben zorlarim yerine gore ve araclari iyi okurum kullanirken.Yeni surus modlari yeni direksiyon servosu ve yeni Continantal runflatler super upgrade olmus.Dizayn olarak zaten mermi gibi duruyor.Alet ate ediyor C serisini yumurtaya cevirdiler 204 ne guzeldi.Neyse 1999 senesinde deprem g羹n羹 5.20i almistik sifir ama 2 sene sonra satmak durumunda kalmistik.Birdahaki arac aliminda E serisi bakarken babam,arkadaslari bmw ye binen baska arabaya binemez demisti.O zaman bunu pek anlamamistim halada anlamiyorum
BMW alir adam sert gelir yada sikilir bayila bayila Mercedes alir biner ki babamda E serisi almisti cokda memnun kaldi o yillarda.Benim icin gecerli ama o laf.Bundan sonrada baska markaya yonelip macera arayacagimi dusunmuyorum bu segmentte.