gandalfs80 » 12 Oca 2015, 02:43
Steinhart seven arkadalar, markay覺 diledikleri kadar savunabilirler ama saat ii ile az cok uraanlar覺n bildii gibi 癟elik kalitesi denen bir mevzu var. sadece ben dile getirmedim, baka bir arkada, benden sonra ayn覺 eyleri yazm覺, Steinhart 覺n kullan覺ma bal覺 da覺ld覺覺n覺, takanlar belki hissetmiyor olabilir ama ben elime ald覺m, g繹rd羹m, inceledim ve gayet hissettim. Ho bir duygu deil, tabir caize saatin poposu ba覺 da覺lm覺t覺. Nas覺l 繹rneklendirem, hani eskiden lada arabalar vard覺, lada samara, efsanedir bu arabalar, k繹t羹 deildiler ama kaporta y覺llar i癟inde benzer modellere g繹re daha 癟abuk da覺l覺rdi, Steinhart ta biraz bu mevzu var. 2 y覺l boyunca Tag Heuer Aquaracer takt覺m, 繹zel bir koruma uygulamad覺m, g羹ndelik bir saati nas覺l kullan覺yorsam, o sekilde takt覺m, 6 ayl覺k steinhart tan 癟ok daha iyi durumdayd覺, 羹stelik sadece ben deil, yan覺mdaki saatsever arkada覺m da benzer bir yorumda bulundu. muhtemelen Tag 316L celigini daha iyi iliyor, belki daha kaliteli 癟elik filizi kullan覺yor, makinalar覺 癟ok daha b羹y羹k ve profesyonel, daha salam preslemeler yapabiliyor ve/veya kalite kontrol, 羹retim bantlar覺 癟ok daha gelikin, haliyle Steinhart a gore celik kalitesi ve kasa dayan覺m覺nda cok daha baar覺l覺 ve uzun 繹m羹rl羹 saatler 羹retebiliyor.
tabi ki bunu Steinhart markas覺n覺 k繹t羹lemek i癟in yazm覺yorum. Steinhart, Rolex i kendince kopyalayan, Rolex almaya maddi g羹c羹 yetmeyen veya Rolex tak覺lmayacak durumlarda, Rolex hissiyat覺 verebilecek ekilde kullan覺labilecek, sahte Rolex lerden 癟ok daha iyi bir se癟enek olan, bir nevi Rolex Homage覺 diyebileceimiz 羹r羹nleri ile dikkat 癟ekmi bir saat 羹reticisi. burada kavramlar覺 kar覺t覺rmamak laz覺m, Steinhart a Rolex rakip veya mukayese 羹r羹n羹 deil, bir 癟eit homage demek daha uygun geliyor, en az覺ndan Rolex benzeri 羹r羹nlerinde, Rolex i taklit etmi ve talep ettii fiyat 繹l癟eklerinde al覺nabilir, kullan覺labilir 羹r羹nler sunmay覺 baarm覺 bir saat 羹reticisi.
ez c羹mle, aradaki 20 katl覺k fiyat fark覺na bak覺ld覺覺nda, Steinhart o kadar da olumsuz g繹z羹km羹yor.