Kullandigim saat sayisi olsa basacaktim 18+'a cok kolay olacakti, simdi baya bir dusunmek zorunda kaldim Saka bir yana boyle bir basliga gelene kadar bu kadar cok saatim oldugunu nedense farketmemistim.
Çocukluktan itibaren sayınca 5-6 yaşındayken markasını hatırlamadığım, ekranında civciv ve tavuklu saat, Casio, Orient, Swatch, Seiko, Tissot, Longines ve Omega ile birlikte 8 ediyor. Planım (1-2 yıl içinde, piyasalar biraz daha düzelip de sermayem ile özel paramı net olarak ayırabilince) yeşil Submariner, hedefim (beyaz yakalıyken işe görüşmelerinde sorulan "5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz" sorusuna istinaden) mavi veya beyaz kadranlı PP Nautilius
Foruma, moda markası bir saat hakkında bilgi edinmek için üye olsam da hiç moda markası kullanmadım. Kullandığım markalar ise şunlar: -Seiko 5 -Pulsar -Casio -Steinhart -Tissot -Hamilton -Seiko -Longines -TAG Heuer -Ulysse Nardin -Omega -Rolex
Kullanmak istediğim markaların başını ise "Jaeger-LeCoultre" çekiyor.
Hislon,armani,casio,seiko,orient,swiss military hanowa,longines,steinhart,Vostok,raketa sanırım bunlar.... Rolex ve Panerai ikilisini kolumda görmeyi çok isterim....