2fast4u yazd覺:clk ayrangonullu olmak 覺stemem d覺yosun ama ayn覺 zamanda panera覺 da kullan覺yorsun o markay覺 sevmed覺g覺n覺 dusunuyorum su an.Yan覺 b覺rkac markaya ayn覺 anda 覺lg覺 duyulab覺lr yeterk覺 b覺r tarz覺 olsun
Ben hi癟bir zaman baka saat takmam demedim zaten. Hatta ka癟 farkl覺 marka saatim olduu, ucuzu ile pahal覺s覺 ile ay覺rt etmeden beendiim saatlere sahip olmaya 癟al覺t覺覺m da basit. Panerai'覺 癟ok seviyorum 癟羹nk羹 100 senedir (羹retimine ara vermi olsada) aynen Rolex gibi onunda kendine 繹zg羹 bir 癟izgisi var. Speedmaster 50 senedir kadran rengi deitirerek ayn覺 saati 羹retiyor. Cartier Pascha yine yar覺m y羹zy覺l覺 ak覺n b覺r s羹redir ayn覺 dizayn ile devam ediyor.
Bug羹n 繹ne 癟覺km覺 modelleri bir kenara yaz覺n.Kim ki ayn覺 kasay覺 himaye eder ve bu ekilde satmaya devam eder baar覺l覺 olur. ayvisi yada JLC o kadar iyi markalar da neden bug羹n re-edition 羹retiyorlar?
Bana Breitling Navitimer, Omega Speedmaster, Rolex Submariner/GMT,Panerai Luminor gibi ka癟 tane saat g繹sterebilirsiniz? Bunlar deiiklik yap覺lmadan senelerdir 羹retilen ve halen g繹zde olan saatler. imdi soruyorum, hangi salak firma zaten m羹kemmel olan bireyi deitirir ki?
En g羹zel 繹rnek Zenith. Zenith firmas覺n覺n bug羹n羹 ayn覺 ayvisi firmas覺n覺n ge癟mii. Karaktersiz, sa癟ma sapan saatler 羹retiyorlar. Ne zaman ayvisi saat 羹zerinde ki karakterin ne kadar 繹nemli olduunu, dizayn覺n marka tan覺n覺rl覺覺na etkilerini anlad覺 o zaman g繹zde oldu. Burada ki tek baar覺 Kurt Klaus'a aittir.
Bug羹n hepimiz eski Zenithlere bak覺p i癟 ge癟iriyoruz. E madem komplikasyon herey, Zenith bug羹n komplikasyonun ve dizayn覺n babas覺n覺 yap覺yor!!! Neden alan yok?
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...