Bond, denize acildigimizda cekilmis fotograf yok. Zaten 1 gün günes acti onda da kimse fotograf cekmeyi düsünmedi

whiskey, tatil gibi tatil olabilseydi keske. Verdigim aile benim köpegi kaybedince rahat olamiyor insan. Neyse ki döner dönmez buldum.
AboveTheRim, aslinda dün devamini yazacaktim ama olmadi. Yöneltmis oldugun sorulara gelince.
Yüksek bütceli motoryatlarda belirttigin gibi ya Volvo yada MAN motor kullaniyorlar. Bu tabii ki bir genelleme! MAN Volvo'ya göre daha pahali olan ama kompakt yapisi ve boyutlarindan motor odasinda daha rahat hareket imkani saglayan bir motor. En önemli avantaji ise diger motorlardan sessiz calismasi. Bu yat 2 adet 588 KW'lik MAN barindiriyor. Bu 1600 HP eder ki bu boyutlarda ki bir yat icin yeterde artar bile. Menzil olayi biraz sorunlu. 3000 Litre tank kapasitesi ile 25 Knot seyir hizinda ve yaklasik 800-900 litre rezerv ile 10 saat. Kisacasi motor basi saatte 100 litre.
Marina kiralari boy ve en üzerinden hesaplandigi icin kesin bir rakam vermek zor. Ancak 17x4 metre icin Mallorca'da en düsük fiyat yillik 12.000 Euro bu rakam Puerto Portals icin yerine göre 30.000 Euro'ya kadar cikabiliyor. Puerto Adriano fiyat olarak Portals civarlarinda. Almanya'da ren kiyisina park etmek istiyorum dersen yillik 3000 Euro civari ama deniz yok

Cektigim bir kac fotograf daha var. Tabletten yükleyemiyorum bilgisayari ele alinca yüklerim