Bond, denize acildigimizda cekilmis fotograf yok. Zaten 1 g羹n g羹nes acti onda da kimse fotograf cekmeyi d羹s羹nmedi

whiskey, tatil gibi tatil olabilseydi keske. Verdigim aile benim k繹pegi kaybedince rahat olamiyor insan. Neyse ki d繹ner d繹nmez buldum.
AboveTheRim, aslinda d羹n devamini yazacaktim ama olmadi. Y繹neltmis oldugun sorulara gelince.
Y羹ksek b羹tceli motoryatlarda belirttigin gibi ya Volvo yada MAN motor kullaniyorlar. Bu tabii ki bir genelleme! MAN Volvo'ya g繹re daha pahali olan ama kompakt yapisi ve boyutlarindan motor odasinda daha rahat hareket imkani saglayan bir motor. En 繹nemli avantaji ise diger motorlardan sessiz calismasi. Bu yat 2 adet 588 KW'lik MAN barindiriyor. Bu 1600 HP eder ki bu boyutlarda ki bir yat icin yeterde artar bile. Menzil olayi biraz sorunlu. 3000 Litre tank kapasitesi ile 25 Knot seyir hizinda ve yaklasik 800-900 litre rezerv ile 10 saat. Kisacasi motor basi saatte 100 litre.
Marina kiralari boy ve en 羹zerinden hesaplandigi icin kesin bir rakam vermek zor. Ancak 17x4 metre icin Mallorca'da en d羹s羹k fiyat yillik 12.000 Euro bu rakam Puerto Portals icin yerine g繹re 30.000 Euro'ya kadar cikabiliyor. Puerto Adriano fiyat olarak Portals civarlarinda. Almanya'da ren kiyisina park etmek istiyorum dersen yillik 3000 Euro civari ama deniz yok

Cektigim bir kac fotograf daha var. Tabletten y羹kleyemiyorum bilgisayari ele alinca y羹klerim