iyi geceler forum abilerim kardeşlerim.ben forumu uzun bir süredir sessizce takip etmekteyim.gerek saatler olsun gerek bileklikler olsun gerekte purolar olsun bunlar insanın yaşamına farklı tutkular katan duygular.ilerleyen günlerde bu saydıklarımla ilgili siz değerli abilerimden değerli görüşlerinizi yardımlarınızı alacağım.şimdi ise puro konusunda yardım istemekteyim sizden.bendeki puro merakı çok çok yeni başladı.normalde sigara içmem.sadece kısa bir süre birkaç ay içip bırakmışlığım var zararlı olduğu için.ama puro çok özel bir zevk olduğu için bu yola girmeye karar verdim.daha önce hiç puro içmedim.sadece backwoods denemiştim ( bilmeyenlere göre güya puro

).başlangıç olarak puro aksesuarlarımı temin ettim.işte ashtray, cutter, torch herşey tam.tek eksik var o da purolarım.onlarıda yurtdışından yavaş yavaş sipariş vererek oluşturacağım kısmetse.ancak siparişlerin gelmesi 1 haftayı buluyor.önümüz yılbaşı ve öğrenci evimden eksik olmayan black label ımla güzel bir puro başlangıcı yapmak istiyorum

elinde şöyle güzel bir başlangıca uygun güzel tatları olan ve bana pazartesi günü yani bugün içinde kargo yapıp salı günü elimde olmasını sağlayacak bir yardımsever abim varsa yardımını bekliyorum.para konusuda direk havale geçerim öyle karşı ödemeli gönderirsiniz.20-30 tl civarı bir puro yeterli olacaktır diye düşünüyorum başlangıç için.tek dal istemekteyim.aklıma gelmişken söyleyeyim eskişehirde ikamet etmekteyim.umarım kendimi iyi ifade etmişimdir ve umarım mesajımı görüp bana yardımcı olabilirsiniz.şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.şimdiden teşekkür ederim.