TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj whiskey » 16 Ara 2013, 15:08

Nicky :champ:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj bubora » 30 Ara 2013, 02:39

iyi geceler forum abilerim kardeşlerim.ben forumu uzun bir süredir sessizce takip etmekteyim.gerek saatler olsun gerek bileklikler olsun gerekte purolar olsun bunlar insanın yaşamına farklı tutkular katan duygular.ilerleyen günlerde bu saydıklarımla ilgili siz değerli abilerimden değerli görüşlerinizi yardımlarınızı alacağım.şimdi ise puro konusunda yardım istemekteyim sizden.bendeki puro merakı çok çok yeni başladı.normalde sigara içmem.sadece kısa bir süre birkaç ay içip bırakmışlığım var zararlı olduğu için.ama puro çok özel bir zevk olduğu için bu yola girmeye karar verdim.daha önce hiç puro içmedim.sadece backwoods denemiştim ( bilmeyenlere göre güya puro :) ).başlangıç olarak puro aksesuarlarımı temin ettim.işte ashtray, cutter, torch herşey tam.tek eksik var o da purolarım.onlarıda yurtdışından yavaş yavaş sipariş vererek oluşturacağım kısmetse.ancak siparişlerin gelmesi 1 haftayı buluyor.önümüz yılbaşı ve öğrenci evimden eksik olmayan black label ımla güzel bir puro başlangıcı yapmak istiyorum :twisted: elinde şöyle güzel bir başlangıca uygun güzel tatları olan ve bana pazartesi günü yani bugün içinde kargo yapıp salı günü elimde olmasını sağlayacak bir yardımsever abim varsa yardımını bekliyorum.para konusuda direk havale geçerim öyle karşı ödemeli gönderirsiniz.20-30 tl civarı bir puro yeterli olacaktır diye düşünüyorum başlangıç için.tek dal istemekteyim.aklıma gelmişken söyleyeyim eskişehirde ikamet etmekteyim.umarım kendimi iyi ifade etmişimdir ve umarım mesajımı görüp bana yardımcı olabilirsiniz.şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
bubora

Mesaj ernest0 » 31 Ara 2013, 22:39

Herkese iyi seneler :champ:

Romeo & juliet no:2 + Lynchburg Lemonade

Resim
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj whiskey » 01 Oca 2014, 14:36

Ernesto, afiyet olsun. :champ:
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Yılbaşı programım bu şekildeydi fakat bir davet aldığım için gerçekleştirmedim.
Resim
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj ernest0 » 01 Oca 2014, 15:59

Sana da afiyet olsun whiskey :champ:

Purolar cok guzel gorunuyor :champ:

Henkell i ictiniz mi? Bize de hediye geldi saat 12:00 de acariz diye soguttuk sonra unutmusuz :)
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj whiskey » 01 Oca 2014, 16:22

Teşekkürler :champ:

Ne yazık ki henüz içemedim. :( Ama içer içmez yorumlarımı paylaşacağım, yinede Moet kalitesi beklemek lazım. :D
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj ernest0 » 01 Oca 2014, 16:52

whiskey yazdı:Teşekkürler :champ:

Ne yazık ki henüz içemedim. :( Ama içer içmez yorumlarımı paylaşacağım, yinede Moet kalitesi beklemek lazım. :D

Moet ayri tabi ki ama dom perignon un fiyat / performans oranini cok merak ediyorum acikcasi...

Bu arada sparkling wine sevenler icin " jacob's creek - sparkling
chardonnay pinot noir " tavsiye ediyorum.

F/p mukemmel...
İmzanız

Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Bg17 » 02 Oca 2014, 17:29

16 yasindaki islay lerin krali da ortamdaymis, ki lagavulin varken benim gozum baska birsey gormez.

Super resimler...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners