edox delphin saatimin biten pilini değiştirmek için Ümraniye buyakadaki edox bayii campanolaya telefon açarak saatin marka ve modelini söyleyerek fiyat bilgisi istedim. yetkili şahıs telefonda fiyat söyleyemeyeceklerini ancak saati açıp görünce fiyat verebileceklerini söyledi. ilave olarak da saati 1 aydan önce veremeyeceklerini söyledi. bir pil değişimi için 1 ay

. bunun üzerine edox Türkiye temsilcisi mey saati aradım ve campanolanın bu tutumunu aynen aktardım. şaşırdılar ve gerekeni yapacaklarını söylediler. "saati bize getirin hemen yapalım verelim pil ise en çok 15 tl tutar dediler. bunun üzerine bir kaç gün sonra Ümraniye'den kalkıp sirkeciye mey saate gittim. saatin pilinin değişmesini ve delphin (200 m) modeli olduğu için de basınç testi yapılmasını istedim. "basınç testi istiyorsanız saati 1 hafta sonra alabilirsiniz" dediler. sanki saati kızıl denizde test edecekler

orada Burçin bey adlı kişi "bunu sizi memnun etmek için daha iyi hizmet için yapıyor" dedi. basınç testi denen test de 3-5 dakikalık bir test, sanki uzay mekiği test edecekler

ben de zamanım yok Ümraniye'den geldim diyerek hemen olmasını istedim 5 dakikalık test için neden 1 hafta bekleyeyim... bunun üzerine saatin sadece pilini değiştirmeyi ve bana test yaptırmadığıma dair kağıt imzalatmaya kalktılar. ben de reddederek saati aldım ve çıktım. çıkarken de edox markasının imajını bu tür gereksiz davranışlarla zedeliyorsunuz bu davranışa maruz kalan kaç kişi edox takar dedim. tam da yeni bir edox alma arefe sindeyken bu tür bir olay edox u listemden çıkarmama sebep oldu.
saati alıp yine sirkecideki edox bayii burak saate götürdüm orada da test aleti yoktu. fakat satıcı arkadaş saat kültürü olan ve müşteriye değer veren biri olduğundan olsa gerek beni saatçi ramazan a gönderdi. orjinal pil (renata), basınç testi ve tsf den de bir kaç isim sayarak buradan da müşterileri olduğunu söylediği 3-5 dakikalık sohbetin ardından 20 tl ödeyerek mutlu bir şekilde oradan ayrıldım.
edox alacak arkadaşlar tekrar düşünsünler lütfen. bir pil ve basınç testi için 1 ay- 1 hafta gibi günler veriliyor. parça ihtiyacı olsa yıllanırız.