TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fotoraflar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj Miriel » 23 Au 2013, 22:00

Teekk羹rler. :champ:

nerdiiniz programlar Lightroom ve CaptureOne m覺? D羹n internette arat覺rd覺m. Photomatix Pro ve Photoscape tavsiye ediliyordu. Siz ne dersiniz?

@Drk, @SeRxx Biz buraya m覺 ge癟sek ne yapsak.. :D
viewtopic.php?f=182&t=6608&p=268944#p268944 :arrow:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Mesaj Marvin » 23 Au 2013, 22:06

Acikcasi Photomatix Pro ve Photoscape i duymadim yani isimi halledebildigim programlardan sonra macera aramadigim icin arastirmadim da diyebilirim. LR ve C1 endustri standarti. Temel olarak bircok RAW programi ayni isi yapiyor ancak ufak tefek farkliliklar kullaniciyi rahatlatiyor, islem yapmasini kolaylastiriyor. Her kameranin daha dogrusu raw dosyasinin ayri programi da var. Soylediklerim/kullandiklarim piyasadaki dosyalarin %98 ini aciyor. Soylediginiz programlari da bir kurcalayayim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Marvin

Ya: 49
Kay覺t: 15 May 2011, 21:17

Mesaj Miriel » 23 Au 2013, 22:09

Marvin yazd覺:Acikcasi Photomatix Pro ve Photoscape i duymadim yani isimi halledebildigim programlardan sonra macera aramadigim icin arastirmadim da diyebilirim. LR ve C1 endustri standarti. Temel olarak bircok RAW programi ayni isi yapiyor ancak ufak tefek farkliliklar kullaniciyi rahatlatiyor, islem yapmasini kolaylastiriyor. Her kameranin daha dogrusu raw dosyasinin ayri programi da var. Soylediklerim/kullandiklarim piyasadaki dosyalarin %98 ini aciyor. Soylediginiz programlari da bir kurcalayayim.

2. program biraz daha basit bir program gibi ama 1. program biraz daha ayr覺nt覺l覺..

HDR i癟in JPEG 癟ekmek mi daha avantajl覺 yoksa RAW 癟ekmek mi hangisi ile daha iyi sonu癟 verir?
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj Marvin » 23 Au 2013, 22:15

Yeni nesil kameralarda HDR modu da var. cekim sonrasinda ugrasmadan birlesmis sonuc veriyorlar, kullanmadim bilmiyorum ama sonuclarini :D
RAW belki koyu ve acik yerlerdeki detaylarin kontrolu icin daha kullanisli olabilir. Aliskanliktan hatira fotolarinida RAW cekiyorum ama yer kaplama ve edit sorun oluyor tabii. Acikcasi biraz size kalmis. Yani kitap derki RAW cek herseyi :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Marvin

Ya: 49
Kay覺t: 15 May 2011, 21:17

Mesaj Miriel » 23 Au 2013, 22:21

Marvin yazd覺:Yeni nesil kameralarda HDR modu da var. cekim sonrasinda ugrasmadan birlesmis sonuc veriyorlar, kullanmadim bilmiyorum ama sonuclarini :D
RAW belki koyu ve acik yerlerdeki detaylarin kontrolu icin daha kullanisli olabilir. Aliskanliktan hatira fotolarinida RAW cekiyorum ama yer kaplama ve edit sorun oluyor tabii. Acikcasi biraz size kalmis. Yani kitap derki RAW cek herseyi :lol:

Teekk羹rler.

Beni kulland覺覺m makinede(Canon D500) bu 繹zellik yok. RAW 癟ekmek daha iyi olabilir ama upload ederken s覺k覺nt覺 oluyor.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Re: Ynt: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj hydrocon » 23 Au 2013, 22:27

Marvin harika kare eline sal覺k..
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj mlm » 23 Au 2013, 22:43

Marvin :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Erdem35 » 23 Au 2013, 22:51

Marvin harika olmu :champ: :champ:
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 76 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners