TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Mesaj deVille » 27 Nis 2013, 15:56

Resim

Cumartesi kaçamağı
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 16:35

Alper keyifli tüttürmeler :champ:
Samuel Gawith 1792 Flake, nikotin oranı ve sertliği oldukça yüksek bir tütün olduğu söyleniyor, biz tabi aromatiklerden henüz geçiş yapamadığımızdan deneme fırsatı bulamadık, hoş temininin de çok kolay olduğunu zannetmiyorum. Geçen Peterson University Flake için bir araştırma yaptım, piyasada şu an maalesef yok.
Ben de MB Cherry Choice ile MB Gold Blend'e biraz ara verdim..

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 17:00

Bu arada avsu07 nickli ehtiyar üyemizden de paylaşımlar beklemiyor değiliz, son dönemde kendisinin pipo sayısının 70'e ulaştığı da kulağımıza gelen haberler arasında :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj deVille » 27 Nis 2013, 17:03

mlm yazdı:Alper keyifli tüttürmeler :champ:
Samuel Gawith 1792 Flake, nikotin oranı ve sertliği oldukça yüksek bir tütün olduğu söyleniyor, biz tabi aromatiklerden henüz geçiş yapamadığımızdan deneme fırsatı bulamadık, hoş temininin de çok kolay olduğunu zannetmiyorum. Geçen Peterson University Flake için bir araştırma yaptım, piyasada şu an maalesef yok.
Ben de MB Cherry Choice ile MB Gold Blend'e biraz ara verdim..

Resim

Sert çok sert uyutuyor adamı. İngilizlerin yatmadan önce içilen zıbar yat dedikleri tütünlerden. Enteresandır bu tütün aromatik bir tütün aslında. Tonka bean denilen aromatik bir meyve ya da yemiş ile aromalandırılmış. Ama yanarken bu aromadan eser yok.

Deneme amaçlı gönderebilirim.
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 17:14

Dostum sağ olasın ama sanırım bir süre daha yumuşak aromatiklerle devam etmeliyim, Mac Baren Gold bile dil ısırması yaptı. Biraz daha zamana ihtiyacım var anlayacağın. Uni. Flake i de nispeten daha yumuşak bir tütün olduğunu duyduğum için araştırmıştım. Denemeye karar verdiğimde kapını çalarım :) İnce düşüncen için tekrar teşekkürler.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj avsu07 » 27 Nis 2013, 17:20

mlm yazdı:Bu arada avsu07 nickli ehtiyar üyemizden de paylaşımlar beklemiyor değiliz, son dönemde kendisinin pipo sayısının 70'e ulaştığı da kulağımıza gelen haberler arasında :D :D

Pipoları kıvama getirmek için uğraşıyorum. Her gün 2 pipo olmak üzere tüttürüyorum. Şu anda 40 dakika söndürmeden tüttürmeyi beceriyorum. Belki de daha uzun sürüyordur.

Malum her akşam maç var, İspanyol takımlarının yenilgisi,Alman takımlarının evrenin askerlerinden oluşması, Fenerbahçe'nin zafere emin adımlarla ilerlemesi derken heyecandan kaç dakika içiyorum emin değilim. Bildiğim bir yarı boyunca içebildiğim.

Şu anda dört pipo var, yakında onbeşi bulur. Şu yurt dışındaki arkadaşlar gelebilseler ( ancak yaz tatili zamanı gelirler), hem tütün hem pipo stoğum tamamlanacak.

Ben sigara yerine kullanmak için denemeye başladım. Pipo içtiğim akşamlar sigara içmiyorum. Eğer sabah ve öğleden sonra içmeye başlarsam sanırım sigara ile bağım ebediyen bitecek. :)

Bu arada sadece bir pipomda ıslaklık hissettim, diğerleri geyet kuru bir içim sağladı. Dil ısırması neyim de olmadı. Dumanı dilime doğru değil damağıma doğru çektiğimden ötürü her hangi bir rahatsızlık hissetmedim.

Genç ve tecrübesiz dostum. :D :D
Kullanıcı avatarı
avsu07

Re: Ynt: TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Mesaj avsu07 » 27 Nis 2013, 17:30

Resim

Henüz daha alışıyorlar
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 17:32

Bu tecrübeler, bir ömre bedel Sayın Avsu07, bizimle paylaştığınız için teşekkürler :D :D

Abicim benim :D :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners