TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Mesaj deVille » 27 Nis 2013, 15:56

Resim

Cumartesi ka癟ama覺
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Ya: 45
Kay覺t: 23 Au 2012, 15:07

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 16:35

Alper keyifli t羹tt羹rmeler :champ:
Samuel Gawith 1792 Flake, nikotin oran覺 ve sertlii olduk癟a y羹ksek bir t羹t羹n olduu s繹yleniyor, biz tabi aromatiklerden hen羹z ge癟i yapamad覺覺m覺zdan deneme f覺rsat覺 bulamad覺k, ho temininin de 癟ok kolay olduunu zannetmiyorum. Ge癟en Peterson University Flake i癟in bir arat覺rma yapt覺m, piyasada u an maalesef yok.
Ben de MB Cherry Choice ile MB Gold Blend'e biraz ara verdim..

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 17:00

Bu arada avsu07 nickli ehtiyar 羹yemizden de payla覺mlar beklemiyor deiliz, son d繹nemde kendisinin pipo say覺s覺n覺n 70'e ulat覺覺 da kula覺m覺za gelen haberler aras覺nda :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj deVille » 27 Nis 2013, 17:03

mlm yazd覺:Alper keyifli t羹tt羹rmeler :champ:
Samuel Gawith 1792 Flake, nikotin oran覺 ve sertlii olduk癟a y羹ksek bir t羹t羹n olduu s繹yleniyor, biz tabi aromatiklerden hen羹z ge癟i yapamad覺覺m覺zdan deneme f覺rsat覺 bulamad覺k, ho temininin de 癟ok kolay olduunu zannetmiyorum. Ge癟en Peterson University Flake i癟in bir arat覺rma yapt覺m, piyasada u an maalesef yok.
Ben de MB Cherry Choice ile MB Gold Blend'e biraz ara verdim..

Resim

Sert 癟ok sert uyutuyor adam覺. 襤ngilizlerin yatmadan 繹nce i癟ilen z覺bar yat dedikleri t羹t羹nlerden. Enteresand覺r bu t羹t羹n aromatik bir t羹t羹n asl覺nda. Tonka bean denilen aromatik bir meyve ya da yemi ile aromaland覺r覺lm覺. Ama yanarken bu aromadan eser yok.

Deneme ama癟l覺 g繹nderebilirim.
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Ya: 45
Kay覺t: 23 Au 2012, 15:07

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 17:14

Dostum sa olas覺n ama san覺r覺m bir s羹re daha yumuak aromatiklerle devam etmeliyim, Mac Baren Gold bile dil 覺s覺rmas覺 yapt覺. Biraz daha zamana ihtiyac覺m var anlayaca覺n. Uni. Flake i de nispeten daha yumuak bir t羹t羹n olduunu duyduum i癟in arat覺rm覺t覺m. Denemeye karar verdiimde kap覺n覺 癟alar覺m :) 襤nce d羹羹ncen i癟in tekrar teekk羹rler.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj avsu07 » 27 Nis 2013, 17:20

mlm yazd覺:Bu arada avsu07 nickli ehtiyar 羹yemizden de payla覺mlar beklemiyor deiliz, son d繹nemde kendisinin pipo say覺s覺n覺n 70'e ulat覺覺 da kula覺m覺za gelen haberler aras覺nda :D :D

Pipolar覺 k覺vama getirmek i癟in ura覺yorum. Her g羹n 2 pipo olmak 羹zere t羹tt羹r羹yorum. u anda 40 dakika s繹nd羹rmeden t羹tt羹rmeyi beceriyorum. Belki de daha uzun s羹r羹yordur.

Malum her akam ma癟 var, 襤spanyol tak覺mlar覺n覺n yenilgisi,Alman tak覺mlar覺n覺n evrenin askerlerinden olumas覺, Fenerbah癟e'nin zafere emin ad覺mlarla ilerlemesi derken heyecandan ka癟 dakika i癟iyorum emin deilim. Bildiim bir yar覺 boyunca i癟ebildiim.

u anda d繹rt pipo var, yak覺nda onbei bulur. u yurt d覺覺ndaki arkadalar gelebilseler ( ancak yaz tatili zaman覺 gelirler), hem t羹t羹n hem pipo stoum tamamlanacak.

Ben sigara yerine kullanmak i癟in denemeye balad覺m. Pipo i癟tiim akamlar sigara i癟miyorum. Eer sabah ve 繹leden sonra i癟meye balarsam san覺r覺m sigara ile ba覺m ebediyen bitecek. :)

Bu arada sadece bir pipomda 覺slakl覺k hissettim, dierleri geyet kuru bir i癟im salad覺. Dil 覺s覺rmas覺 neyim de olmad覺. Duman覺 dilime doru deil dama覺ma doru 癟ektiimden 繹t羹r羹 her hangi bir rahats覺zl覺k hissetmedim.

Gen癟 ve tecr羹besiz dostum. :D :D
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Ya: 55
Kay覺t: 25 Mar 2011, 15:02

Re: Ynt: TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Mesaj avsu07 » 27 Nis 2013, 17:30

Resim

Hen羹z daha al覺覺yorlar
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Ya: 55
Kay覺t: 25 Mar 2011, 15:02

Mesaj mlm » 27 Nis 2013, 17:32

Bu tecr羹beler, bir 繹mre bedel Say覺n Avsu07, bizimle paylat覺覺n覺z i癟in teekk羹rler :D :D

Abicim benim :D :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners