Evet Yayladağ'da keçiboynuzu, ve yanılmıyorsam TPT'de de incir kullanılmış aroma vermek için. Fakat Yayladağ'ın çikolata, vanilya ve karışık orman meyvesi aromalı olanlarının aromalandırma işlemi nasıl yapılıyor açıkçası ben de bilmiyorum.
Pipolarının hepsi birbirinden güzel, zamanla bizim de seninki kadar olmasa da güzel bir koleksiyonumuz olur umarım. Son dönemde sırf meraktan biraz da makul fiyatı nedeniyle iki adet armut ağacı pipo aldım, tasarımları çok güzel ama içimleri bir briar kadar değil. Bir tane de lületaşı pipom var, fakat lületaşı kısmına elimde bolca dokunduğumdan arzu edilen orantılı sararma gerçekleşmedi. Bildiğim kadarıyla dinlendirilmeye ihtiyaç duyulmaması, pipo sayısı az olanlar için bir avantaj olabilir. Ben serin içimi nedeniyle çok sevsem de yine de Briar Şahin pipomda yakaladığım lezzeti lületaşı olan dahil diğer pipolarımda yakalayamıyorum. Bu lezzet hadisesi içiciye bağlı olmakla birlikte piponun da lezzete etki ettiğini yadsımamak lazım. O sebeple zaman içinde elimden geldiğince estate de olsa briar pipo sayımı artırmayı düşünüyorum..
Geçenlerde açık artırmadan estate bir Roley Savinelli cep piposu almıştım fakat bir arkadaşım el koydu

Bu işin de sonu yok biliyorum, hepsi zamanla olarak şeyler, o sebeple acele etmiyorum..
Paylaşımların için teşekkürler..