erdemguner35 Teekk羹rler,
Sheaffer'覺 da ge癟enlerde Babam覺n eyalar覺 aras覺nda kullan覺lmaz halde iken buldum, onuda tamire g繹nderdim, canavar gibi oldu, onun da ustas覺 baka.

Slayer39 yazd覺:Sheaffer'覺 da ge癟enlerde Babam覺n eyalar覺 aras覺nda kullan覺lmaz halde iken buldum, onuda tamire g繹nderdim, canavar gibi oldu, onun da ustas覺 baka.
asymptote yazd覺:Slayer39 yazd覺:Sheaffer'覺 da ge癟enlerde Babam覺n eyalar覺 aras覺nda kullan覺lmaz halde iken buldum, onuda tamire g繹nderdim, canavar gibi oldu, onun da ustas覺 baka.
Bunun i癟in de ayr覺ca tebrikler o halde..Saatler gibi kalemlerin de merkezi Sirkeci.. Orada iyi ustalar olduunu okumutum. Kalemler ve saatler insanlardan daha uzun 繹m羹rl羹ler.. Allah sal覺kl覺, uzun 繹m羹rler versin ama siz de bu elinizdekilerin ger癟ek sahibi deilsiniz, sadece emanet癟isisiniz..
Slayer39 yazd覺:asymptote yazd覺:Slayer39 yazd覺:Sheaffer'覺 da ge癟enlerde Babam覺n eyalar覺 aras覺nda kullan覺lmaz halde iken buldum, onuda tamire g繹nderdim, canavar gibi oldu, onun da ustas覺 baka.
Bunun i癟in de ayr覺ca tebrikler o halde..Saatler gibi kalemlerin de merkezi Sirkeci.. Orada iyi ustalar olduunu okumutum. Kalemler ve saatler insanlardan daha uzun 繹m羹rl羹ler.. Allah sal覺kl覺, uzun 繹m羹rler versin ama siz de bu elinizdekilerin ger癟ek sahibi deilsiniz, sadece emanet癟isisiniz..
G羹zel s繹ylediniz, umar覺m emanete hakk覺yla sahip 癟覺kar覺z, temennimiz bu.
Selametle.
D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 40 misafir
|