erdemguner35 Teşekkürler,
Sheaffer'ı da geçenlerde Babamın eşyaları arasında kullanılmaz halde iken buldum, onuda tamire gönderdim, canavar gibi oldu, onun da ustası başka.

Slayer39 yazdı:Sheaffer'ı da geçenlerde Babamın eşyaları arasında kullanılmaz halde iken buldum, onuda tamire gönderdim, canavar gibi oldu, onun da ustası başka.
asymptote yazdı:Slayer39 yazdı:Sheaffer'ı da geçenlerde Babamın eşyaları arasında kullanılmaz halde iken buldum, onuda tamire gönderdim, canavar gibi oldu, onun da ustası başka.
Bunun için de ayrıca tebrikler o halde..Saatler gibi kalemlerin de merkezi Sirkeci.. Orada iyi ustalar olduğunu okumuştum. Kalemler ve saatler insanlardan daha uzun ömürlüler.. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin ama siz de bu elinizdekilerin gerçek sahibi değilsiniz, sadece emanetçisisiniz..
Slayer39 yazdı:asymptote yazdı:Slayer39 yazdı:Sheaffer'ı da geçenlerde Babamın eşyaları arasında kullanılmaz halde iken buldum, onuda tamire gönderdim, canavar gibi oldu, onun da ustası başka.
Bunun için de ayrıca tebrikler o halde..Saatler gibi kalemlerin de merkezi Sirkeci.. Orada iyi ustalar olduğunu okumuştum. Kalemler ve saatler insanlardan daha uzun ömürlüler.. Allah sağlıklı, uzun ömürler versin ama siz de bu elinizdekilerin gerçek sahibi değilsiniz, sadece emanetçisisiniz..
Güzel söylediniz, umarım emanete hakkıyla sahip çıkarız, temennimiz bu.
Selametle.

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: eskiserkan ve 48 misafir
|
||||||||||||||