Merhaba,
Saatlere ilgim olmas覺na ramen bu ilgi traditional wet shaving ekipmanlar覺na olan ilgim kadar olmasa gerek bu foruma daha 繹nce hi癟 uramam覺覺m. Blogumda bakt覺m g繹rd羹m saat forumundan hit var bende bir ziyaret etmek ayn覺 zamanda 羹ye olmak istedim umar覺m yeni bir hobi edinmem.

T羹rkiyede t覺ra denince maalesef ad覺ndanda anla覺laca覺 羹zere pek 繹nemsenmeyen ,繹nemsendii noktada birka癟 b覺癟akl覺 aletlerin, kullan at b覺癟aklar覺n yada elektirkli t覺ras makinelerini reva癟ta olduu bir pazar s繹z konusu. Ben nacizane elimden geldiince bu konunun 繹z羹 olan jileti inceledik癟e 癟ok uzaklara gittim t羹m d羹nyada var olan fakat T羹rkiyede eksikliini hissettiim bir noktada tamamen kiisel koleksiyonumdan fotoraflar paylat覺覺m jiletvetiras blogumu oluturdum umar覺m beenirsiniz dikkat edin sizde yeni bir hobi edinmeyin

Sinekkayd覺 t覺ras olmak isteyen arkada覺m覺z 繹ncelikle bu elektirkli makine ile 癟繹zebileceini unutmal覺 ,birka癟 post geride bir arkada覺m覺z fatboy paylam覺 bununla beraber ingiliz mal覺 slim twist fotograflar覺n覺da g繹rd羹m , evet bunlar ve bunun gibi aletler sizi istediiniz sonuca g繹t羹rebilecek aletlerdir.
Tabiki bunlarla birlikte f覺r癟a,t覺ras sabunu veya kremi cilt yap覺n覺za uygun jilet ve son olarak balsam ,after shave tarz覺 cildi besleyici onar覺c覺 sonland覺r覺c覺lar gerekli.
Asl覺nda konu cok geni eer kat覺l覺mc覺 olmak isterseniz geltir diye geleneksel t覺ras severlerin bir arada bulunduu k羹癟羹k birde forumumuz var sizleride aram覺zda g繹rmek beni mutlu eder.
Son olarak benim adjustable alet koleksiyonumdan iki fotograf ile sizlere imdilik veda ediyorum.
Sayg覺lar覺mla,