Merhaba,
Saatlere ilgim olmasına rağmen bu ilgi traditional wet shaving ekipmanlarına olan ilgim kadar olmasa gerek bu foruma daha önce hiç uğramamışım. Blogumda baktım gördüm saat forumundan hit var bende bir ziyaret etmek aynı zamanda üye olmak istedim umarım yeni bir hobi edinmem.

Türkiyede tıraş denince maalesef adındanda anlaşılacağı üzere pek önemsenmeyen ,önemsendiği noktada birkaç bıçaklı aletlerin, kullan at bıçakların yada elektirkli tıras makinelerini revaçta olduğu bir pazar söz konusu. Ben nacizane elimden geldiğince bu konunun özü olan jileti inceledikçe çok uzaklara gittim tüm dünyada var olan fakat Türkiyede eksikliğini hissettiğim bir noktada tamamen kişisel koleksiyonumdan fotoğraflar paylaştığım jiletvetiras blogumu oluşturdum umarım beğenirsiniz dikkat edin sizde yeni bir hobi edinmeyin

Sinekkaydı tıras olmak isteyen arkadaşımız öncelikle bu elektirkli makine ile çözebileceğini unutmalı ,birkaç post geride bir arkadaşımız fatboy paylaşmış bununla beraber ingiliz malı slim twist fotograflarınıda gördüm , evet bunlar ve bunun gibi aletler sizi istediğiniz sonuca götürebilecek aletlerdir.
Tabiki bunlarla birlikte fırça,tıras sabunu veya kremi cilt yapınıza uygun jilet ve son olarak balsam ,after shave tarzı cildi besleyici onarıcı sonlandırıcılar gerekli.
Aslında konu cok geniş eğer katılımcı olmak isterseniz geltir diye geleneksel tıras severlerin bir arada bulunduğu küçük birde forumumuz var sizleride aramızda görmek beni mutlu eder.
Son olarak benim adjustable alet koleksiyonumdan iki fotograf ile sizlere şimdilik veda ediyorum.
Saygılarımla,