Analyzer, 羹phesiz 5. maddede kiisel tercihler 繹nemli bu konuda hakl覺s覺n.
2 numaral覺 madde de elbet kanun kural deil doru diyorsun fakat o konu hakk覺nda k羹癟羹k ve b羹y羹k olmak 羹zere 2 ayr覺 durum s繹z konusu bence.
K羹癟羹kl羹k konusunda, ben mesela bir seiko 5 ald覺m, 36 mm idi. K羹癟羹k m羹癟羹k alaca覺m dedim. 襤lk bata hakikaten keyifli geliyordu ama sonra zamanla huzursuzluk vermeye balad覺. 羹nk羹 ben 110 kilo kocaman bir adam覺m, 36 mm saat tak覺yorum d羹羹n羹n g繹r羹nt羹y羹

Saat konusunda 繹nemli olan ilevi diyemiyorum, b羹y羹kl羹羹n羹n v羹cuda orant覺l覺 olmas覺 laz覺m.

B羹y羹kl羹kte ortaya 癟覺kan sorun ise ergonomi durumu. Yine bu konuda da 50 mm bir saat alm覺t覺m. Bir de kocaman tepesi var. O saati de g羹nl羹k hayat i癟inde rahat kullanam覺yordum. 羹nk羹 bu sefer ya bileimin hareketlerini k覺s覺tl覺yordu ve vidas覺 elimi yara yap覺yordu ya da bileimden uzaa doru tak覺p kordonu s覺k覺 tutmam gerekiyordu.
O y羹zden max ve min bir range olmal覺. Ama aradaki kalan her saat m羹baht覺r. imdi benimkiler 39,5 ile 48 aras覺 deiiyor mesela.Ve biliyorum ki kolumda da en g羹zel g繹r羹nen saatler 43-44 mm olanlar. Zaten saatin tarz覺 da 繹nemi b羹y羹kl羹kte. Klasik saat daha k羹癟羹k, spor saatler daha b羹y羹k olacakt覺r haliyle.
Bu arada dier al覺veri sitesinden bir cevap yazm覺t覺m size ama balant覺 hatas覺ndan g繹nderemedim ve silindi. Neyse zaten mesaj覺n sonunda "forumda s覺k s覺k g繹r羹mek dilei ile" yaz覺yordu.