TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Acemi Saat Merakl覺s覺ndan Acemilere Tavsiyeler

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Acemi Saat Merakl覺s覺ndan Acemilere Tavsiyeler

Mesaj serdarfb » 02 ub 2013, 11:23

G羹zel konu olmu. Zevkle okudum. Teekk羹rler. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Re: Ynt: Acemi Saat Merakl覺s覺ndan Acemilere Tavsiyeler

Mesaj Rsl » 02 ub 2013, 19:37

Guzel bir yazi olmus,tesekkurler
Kullan覺c覺 avatar覺
Rsl

Kay覺t: 17 ub 2012, 18:18

Mesaj hozburun » 02 ub 2013, 20:26

Klavyene sal覺k dostum ;) keyifle okudum hatta bazi bolumlerinde tebessum ettim de hanim " benden cok saatlerine bakiyor zaten simdide kendi kendine siritmaya basladi bu herif iyice kafayi yedi" diye gecirdi icinden eminim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj mlm » 02 ub 2013, 21:46

Hasan abi yaln覺z deilsin tasalanma :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj hozburun » 02 ub 2013, 21:47

mlm yazd覺:Hasan abi yaln覺z deilsin tasalanma :D

:lol::lol::lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj basto » 02 ub 2013, 23:26

serdarfb, Rsl, mlm 癟ok teekk羹r ederim sizlere :thumbup:

hozburun :thumbup: 癟ok teekk羹rler. Asl覺nda yazacak o kadar ey vard覺 ki 繹zellikle olay覺n psikolojisi hakk覺nda ama 癟ok s覺k覺l覺rs覺n覺z ve uzun olur diye ancak onda birini yazd覺m. G羹zel yorumlar覺n覺zla sayenizde bi G覺lgam覺 destan覺n覺 k覺skand覺racak kadar uzun yaz覺lar yazaca覺m :)

Az 繹nce arkadala oturuyorduk da soruyor bana: "ya abi bu saatlerin neyiyle bu kadar ilgileniyorsun valla merak覺mdan soruyorum takmay覺 m覺 seviyorsun baka bi olay m覺 var anlamad覺m" ben de cevaben dedim ki "valla takmay覺 ge癟 bakmay覺 bile 癟ok seviyorum" anlamad覺 tabii, bakt覺m ki g繹zleri bo bo bak覺yor bana, "aman abi kar覺t覺rma seviyorum ite" deyip ge癟itirdim. :)
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Mesaj Analyzer » 03 ub 2013, 00:25

0- Tamamen kat覺l覺yorum

1- Tamamen kat覺l覺yorum

2- Max ve min s覺n覺rlar belirlemeye kat覺lm覺yorum, saatlere ilk ilgi duyduum s覺ralar ben de bu yola bavurmutum ama imdi yanl覺 bir yol olduunu d羹羹n羹yorum 癟羹nk羹 bakt覺m ki baz覺 saatler sizin s覺n覺rlar覺n覺z dahilinde olmayabilir ve bu saatleri es ge癟ebilirsiniz halbuki kolunuza tak覺nca size inan覺lmaz keyif verecektir ve bence bu hobide en 繹nemli deer keyiftir.

3- Tamamen kat覺l覺yorum

4- 襤ndirim sitelerinde eer g羹venli bir siteyse genelde koulsuz arts覺z iade kabul ediyorlar. Markay覺 biliyorsunuz ama modeli bilmiyorsunuz, model de hounuza gitti. Bence, ger癟ekten g羹zel bir indirimse ve saat t羹kenebilecekse al覺nabilir ki zaten az 癟ok saatin 癟ap覺, mekanizmas覺, malzemesi gibi pek 癟ok bilgiye 癟ok h覺zl覺 bir ekilde internet 羹zerinden ulaabilirsiniz.

5- Bunun da kiisel tercih meselesi olduunu ve kesin bir dorusunun olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum.

%100 derken bunlar覺 kastetmitim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Analyzer

Kay覺t: 30 Tem 2011, 22:40

Mesaj basto » 03 ub 2013, 01:01

Analyzer, 羹phesiz 5. maddede kiisel tercihler 繹nemli bu konuda hakl覺s覺n.

2 numaral覺 madde de elbet kanun kural deil doru diyorsun fakat o konu hakk覺nda k羹癟羹k ve b羹y羹k olmak 羹zere 2 ayr覺 durum s繹z konusu bence.

K羹癟羹kl羹k konusunda, ben mesela bir seiko 5 ald覺m, 36 mm idi. K羹癟羹k m羹癟羹k alaca覺m dedim. 襤lk bata hakikaten keyifli geliyordu ama sonra zamanla huzursuzluk vermeye balad覺. 羹nk羹 ben 110 kilo kocaman bir adam覺m, 36 mm saat tak覺yorum d羹羹n羹n g繹r羹nt羹y羹 :) Saat konusunda 繹nemli olan ilevi diyemiyorum, b羹y羹kl羹羹n羹n v羹cuda orant覺l覺 olmas覺 laz覺m. :)

B羹y羹kl羹kte ortaya 癟覺kan sorun ise ergonomi durumu. Yine bu konuda da 50 mm bir saat alm覺t覺m. Bir de kocaman tepesi var. O saati de g羹nl羹k hayat i癟inde rahat kullanam覺yordum. 羹nk羹 bu sefer ya bileimin hareketlerini k覺s覺tl覺yordu ve vidas覺 elimi yara yap覺yordu ya da bileimden uzaa doru tak覺p kordonu s覺k覺 tutmam gerekiyordu.

O y羹zden max ve min bir range olmal覺. Ama aradaki kalan her saat m羹baht覺r. imdi benimkiler 39,5 ile 48 aras覺 deiiyor mesela.Ve biliyorum ki kolumda da en g羹zel g繹r羹nen saatler 43-44 mm olanlar. Zaten saatin tarz覺 da 繹nemi b羹y羹kl羹kte. Klasik saat daha k羹癟羹k, spor saatler daha b羹y羹k olacakt覺r haliyle.

Bu arada dier al覺veri sitesinden bir cevap yazm覺t覺m size ama balant覺 hatas覺ndan g繹nderemedim ve silindi. Neyse zaten mesaj覺n sonunda "forumda s覺k s覺k g繹r羹mek dilei ile" yaz覺yordu.
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners