properica yazd覺:watchstore, rolex dier rolexlerle tak覺lmak ister.. akamlar覺 mekanlara akmak ister.. mercedese binmek ister.. boazda elenmek ister.. yaz覺n bodrumda tak覺lmak k覺覺n uludada kayaa gitmek ister.. onun bu ihtiya癟lar覺n覺 kar覺layabilecek misin?
steinhart 癟ok kaliteli yani rolex kadar kaliteli
rolex ad ye gidip steinhart覺 ile k覺yaslayanlar
sedir yazd覺:Art覺k yorumu b覺rakal覺m tahminlere ge癟elim.
Tahminim: watchstore Rolex al覺r.
羹nk羹 onu istiyor, para biriktirmi, her ey haz覺r, sadece minik bir itici g羹癟 ar覺yor. Bunu da forumdan bekledi ama imdilik olmad覺.
Bence Steinhart al覺rsa birka癟 ay sonra Rolex ak覺 depreir, yine ayn覺 konuda konuma ihtiyac覺 hisseder.
nerim: Eer biriktirdiin paray覺 bir saate vermek, b羹t癟ende 繹nemli bir defekt oluturmayacaksa Rolex al rahat et. Dier merhemler yaran覺 bir s羹reliine yat覺t覺racak, ama tedavi etmeyecek. Ama birikimini harcamak senin b羹t癟eni sarsacaksa unut bunlar覺. Hatta Steinhart'tan daha ucuza da "benzer" saatleri alabilirsin.
watchstore yazd覺:properica yazd覺:watchstore, rolex dier rolexlerle tak覺lmak ister.. akamlar覺 mekanlara akmak ister.. mercedese binmek ister.. boazda elenmek ister.. yaz覺n bodrumda tak覺lmak k覺覺n uludada kayaa gitmek ister.. onun bu ihtiya癟lar覺n覺 kar覺layabilecek misin?
Kar覺layamasamda rolex takmama mani deil diye d羹羹n羹yorum heleki mesleimi icra edip 癟al覺覺p kazanm覺 biri olarak. Ne takanlar benden adamd覺r , nede ben onlardan deilmi? Ben bir aile babas覺 olarak evimde yemeimi yerkende pekala Rolex takabilirim ve bu kimsenin zoruna gitmemeli sayg覺lar ben yat覺yorum iyi geceler arkadalar
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hellhound, yaman20 ve 208 misafir
|