properica yazdı:watchstore, rolex diğer rolexlerle takılmak ister.. akşamları mekanlara akmak ister.. mercedese binmek ister.. boğazda eğlenmek ister.. yazın bodrumda takılmak kışın uludağda kayağa gitmek ister.. onun bu ihtiyaçlarını karşılayabilecek misin?
steinhart çok kaliteli yani rolex kadar kaliteli
rolex ad ye gidip steinhartı ile kıyaslayanlar
sedir yazdı:Artık yorumu bırakalım tahminlere geçelim.
Tahminim: watchstore Rolex alır.
Çünkü onu istiyor, para biriktirmiş, her şey hazır, sadece minik bir itici güç arıyor. Bunu da forumdan bekledi ama şimdilik olmadı.
Bence Steinhart alırsa birkaç ay sonra Rolex aşkı depreşir, yine aynı konuda konuşma ihtiyacı hisseder.
Önerim: Eğer biriktirdiğin parayı bir saate vermek, bütçende önemli bir defekt oluşturmayacaksa Rolex al rahat et. Diğer merhemler yaranı bir süreliğine yatıştıracak, ama tedavi etmeyecek. Ama birikimini harcamak senin bütçeni sarsacaksa unut bunları. Hatta Steinhart'tan daha ucuza da "benzer" saatleri alabilirsin.
watchstore yazdı:properica yazdı:watchstore, rolex diğer rolexlerle takılmak ister.. akşamları mekanlara akmak ister.. mercedese binmek ister.. boğazda eğlenmek ister.. yazın bodrumda takılmak kışın uludağda kayağa gitmek ister.. onun bu ihtiyaçlarını karşılayabilecek misin?
Karşılayamasamda rolex takmama mani değil diye düşünüyorum heleki mesleğimi icra edip çalışıp kazanmış biri olarak. Ne takanlar benden adamdır , nede ben onlardan değilmi? Ben bir aile babası olarak evimde yemeğimi yerkende pekala Rolex takabilirim ve bu kimsenin zoruna gitmemeli saygılar ben yatıyorum iyi geceler arkadaşlar
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: muratcan07 ve 197 misafir
|