TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Baba Dede Yadigar覺 襤ki Yak覺覺kl覺

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Baba Dede Yadigar覺 襤ki Yak覺覺kl覺

Mesaj Slayer39 » 21 Mar 2013, 15:46

asymptote Teekk羹rler,
erdemguner35 Teekk羹rler,
Sheaffer'覺 da ge癟enlerde Babam覺n eyalar覺 aras覺nda kullan覺lmaz halde iken buldum, onuda tamire g繹nderdim, canavar gibi oldu, onun da ustas覺 baka. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Slayer39

Ya: 46
Kay覺t: 19 ub 2012, 22:41

Mesaj asymptote » 21 Mar 2013, 15:52

Slayer39 yazd覺:Sheaffer'覺 da ge癟enlerde Babam覺n eyalar覺 aras覺nda kullan覺lmaz halde iken buldum, onuda tamire g繹nderdim, canavar gibi oldu, onun da ustas覺 baka. :champ:

Bunun i癟in de ayr覺ca tebrikler o halde.. :thumbup: Saatler gibi kalemlerin de merkezi Sirkeci.. Orada iyi ustalar olduunu okumutum. Kalemler ve saatler insanlardan daha uzun 繹m羹rl羹ler.. Allah sal覺kl覺, uzun 繹m羹rler versin ama siz de bu elinizdekilerin ger癟ek sahibi deilsiniz, sadece emanet癟isisiniz..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Slayer39 » 21 Mar 2013, 16:19

asymptote yazd覺:
Slayer39 yazd覺:Sheaffer'覺 da ge癟enlerde Babam覺n eyalar覺 aras覺nda kullan覺lmaz halde iken buldum, onuda tamire g繹nderdim, canavar gibi oldu, onun da ustas覺 baka. :champ:

Bunun i癟in de ayr覺ca tebrikler o halde.. :thumbup: Saatler gibi kalemlerin de merkezi Sirkeci.. Orada iyi ustalar olduunu okumutum. Kalemler ve saatler insanlardan daha uzun 繹m羹rl羹ler.. Allah sal覺kl覺, uzun 繹m羹rler versin ama siz de bu elinizdekilerin ger癟ek sahibi deilsiniz, sadece emanet癟isisiniz..

G羹zel s繹ylediniz, umar覺m emanete hakk覺yla sahip 癟覺kar覺z, temennimiz bu.
Selametle.
Kullan覺c覺 avatar覺
Slayer39

Mesaj bengisaat » 21 Mar 2013, 21:42

Hepinize teekk羹r ediyorum Slayer senin bu nezaketin i癟inde ayr覺ca teekk羹r ederim,
Beendiin i癟in bende mutlu oldum ,resimlerden deil de ger癟eine bak覺nca daha da g羹zel duruyorlar b覺c覺r b覺c覺r sohbet ediyoruz onlarla :)
Rahats覺zl覺klar覺n覺 soruyorum sab覺rla dinliyorum onlar覺 , sonra dermanlar覺n覺 aray覺p buluyorum hayata d繹n羹yorlar ve beni imdiye kadar hi癟 mahcup etmediler 8-) :)

Slayer39 yazd覺:
asymptote yazd覺:

G羹zel s繹ylediniz, umar覺m emanete hakk覺yla sahip 癟覺kar覺z, temennimiz bu.
Selametle.

襤te 癟ok takdir ettiim bir davran覺 bunun i癟in ikinizi de ayr覺ca tebrik ederim.

Beni art覺k tan覺d覺n覺z Bu emanetleri koruyup evlatlar覺na 繹zenle devredeceinizden emin olmasam zaten yapmazd覺m.
(Saatinin k覺ymetini sadece maddi deerle 繹l癟en epey dostumuzun tamir taleplerini geri 癟evirdim onlar kendini biliyor ) :)
襤kisini de g羹le g羹le kullan ve senin hayat覺n覺n bir ahidi olarak torunlar覺na seni anlats覺nlar.

Bende bir emanet癟iyim,elden ayaktan d羹羹nce yerimi doldurabilecek Bal覺kesir'de bir usta yetitirdim Halil usta imdi orada ben 襤stanbul'a geldikten sonra yerimi dolduruyor, yap覺lamayan ileri yap覺yor ,bildiim her eyi 繹rettim kendinden de bir eyler katt覺 .

imdi s覺ra 襤Stanbul i癟in usta yetitirmekte 2 asistan覺m var ileride beni de ge癟ecekler eminim.

襤nallah emekli olunca sizleri onlara emanet edecek ve Alt覺noluk'a geri d繹n羹p ,her ne kadar hayat覺mda az覺ma Bal覺k ve Tavuk koymam覺 olsam da ; torunlar覺ma bal覺k tutup mangal yapaca覺m :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj SeRxx » 21 Mar 2013, 22:01

襤yi g羹nlerde kullan覺n/saklay覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Slayer39 » 21 Mar 2013, 22:14

SeRxx teekk羹rler.

Cengiz Ustam, beni duyguland覺rd覺n be Ustam, daha vakit elden ayaktan d羹me vakti deildir, 癟al覺aca覺z usta, daha ayaa kald覺raca覺m覺z 癟ok kol saati var, bahsetmiimdir belki, benim Rahmetli Dedem tam bir saat hastas覺ym覺, nereyi kurcalasam bir kol saat 癟覺kyor, daha sen bize laz覺ms覺n.
Selametle.
Kullan覺c覺 avatar覺
Slayer39

Mesaj Ahbob » 21 Mar 2013, 22:23

Sal覺kl覺, g羹zel g羹nlerde kullan覺n ve saklay覺n. zellikle mavi olan ger癟ekten 癟ok yak覺覺kl覺. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Ahbob

Ya: 31
Kay覺t: 26 Eyl 2010, 20:06

Mesaj Slayer39 » 21 Mar 2013, 22:26

Teekk羹rler Ahbob.
Kullan覺c覺 avatar覺
Slayer39

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners