TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

saat satın alma maceram eski kasa planet ocean alınır mı?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: saat satın alma maceram eski kasa planet ocean alınır mı

Mesaj eyimen » 15 Ara 2017, 13:51

Planet Ocean sizin için biçilmiş kaftan bence, gayet kalıplı, maskulen bir saat. Ama yeni kasa için 9500'in epey üstüne çıkmanız gerekecek, eski kasa kaça alınır bilemiyorum..
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj moy » 15 Ara 2017, 14:31

eyimen yazdı:Planet Ocean sizin için biçilmiş kaftan bence, gayet kalıplı, maskulen bir saat. Ama yeni kasa için 9500'in epey üstüne çıkmanız gerekecek, eski kasa kaça alınır bilemiyorum..

45.5 mmlik olan PO için 15 bin tl yi gözden çıkartmak gerekiyor, bu rakalmara çıkabiliyorum fakat 43.5 mm olan yeni kasayı tercih edersem 17 bin tl ye selam vermem gerekiyor. oda işime gelmiyor. çünkü oris ile başlıyan hikaye de olduğu gibi 17 yeni po na verene kadar XXX e zorlarım muhabbeti olacak kendimi biliyorum ben :D

castilla yazdı:şimdi diger saatleri satip rolexin yanina bir tane omega almayi dusunuyorum eger alicak olsam ben omega speedmaster tercih ederdim sizede aynisini tavsiye ediyorum

muhteşem diver'ın yanına muhteşem bir kronograf gelecek o zaman :) Forumda bir abimiz süper bir karışılaştırma yapmıştı gözden kaçırdıysanız tavsiye ederim okumanızı omega moonwatch ile rolex daytonayı birbirine kırdırmıştı :)

Cruciatus yazdı:Yazınız çok eğlenceli. Ekşisözlğk’te kaliteli bir entry okur gibi eğlendim.

Tag, belli bazı modelleri haricinde ısınabildiğim bir marka değil maalesef. Gördüğümde bana hiçbir şey hissettirmiyorlar. Monaco hariç hiçbir modeline bakıp da “vay negzel saat yapmışlar” demiyorum.

monaco çok karakteristik bir model gerçekten giyim tarzıma yakıştırabileceğime inansam patlatırım bir tane :)

Ground yazdı:Rakamlarda yukarıya çıkmanın sonu yok gerçekten,
Çok iyi seçenekler. Özellikle speedmaster da kayış seçeneklerinin çok olması her değişimde farklı saate dönmesi ciddi güzel.
Bu 2 seçenek bütçeyi çok zorluyorsa,

Bayiye sordum alternatif olarak 13-14 farkli kayış seçenekleri hem seamastera hem hem speed mastera hemde planet ocean a oluyor. lug aralığınana göre :)
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj Cruciatus » 15 Ara 2017, 14:34

İbre speedmaster’a dönerse çok iyi bir fırsat için tüyo verebilirim. Eski kasa broad arrow silver dial chronograph..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj Cruciatus » 15 Ara 2017, 14:38

Silver değil de beyaz gibi bişi de olabilir.. kısa bi bakış atmıştım..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj ÜmitYüksel » 15 Ara 2017, 15:19

Hocam omu şumu dersen sonu yok . En hoşuna gideni al geç . Ben geçen hafta yeni deri kayış 43.5 planet aldım ve mutlu oldum 3 gün takdım kaldırdım

Umtyksl
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj cash » 15 Ara 2017, 15:21

moy özelden alışveriş fiyatını yazdım sana bence iyide bir indirim almışın bir çılgınlık yapıp rolex alırım demişin yazdığın rolex modellerinin kasa çapı 40mm zaten o yüzden sen 300 m den şaşma oda 41 mm çap kalınlık 13 mm kullanımı çok rahat ve yormuyor bileği benim gece gündüz kolumda gayet rahat ve kullanışlı.fiyat olarakda istediğin aralıkta bir ürün bence tam fiyat performans canavarı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj moy » 15 Ara 2017, 16:20

Şirketten çıktım şiödi eşimi alıp öZgür saate gidecem :)
Akasya rhodium tadilattaydı telefonla aradım ama cevap veren olmadı açıldımı acaba bilen varmı?
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj abice » 15 Ara 2017, 16:33

moy yazdı:Şirketten çıktım şiödi eşimi alıp öZgür saate gidecem :)
Akasya rhodium tadilattaydı telefonla aradım ama cevap veren olmadı açıldımı acaba bilen varmı?
açılmış evet
Kullanıcı avatarı
abice

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners